Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάκης Βουδούρης

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάκης Βουδούρης

Είχε διατελέσει τρεις φορές βουλευτής και πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης - Συλλυπητήριο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τάκης Βουδούρης
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο Δημήτριος (Τάκης) Βουδούρης, ο οποίος είχε διατελέσει τρεις φορές βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη (1974, 1977, 1985) και πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης του κόμματος την περίοδο 1994-1997. 

Γεννήθηκε το 1931 στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ. 

Εξελέγη τρεις φορές βουλευτής στις εκλογές του 1974, 1977 και 1985 με τη Νέα Δημοκρατία αρχικά στην περιφέρεια Δήμου Θεσσαλονίκης και αργότερα στην Α΄ Θεσσαλονίκης. 

Κλείσιμο
Διετέλεσε γενικός γραμματέας στο Υπουργείο Εσωτερικών το 1974 στην κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας του Κωνσταντίνου Καραμανλή και υφυπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Ράλλη.

 Επί προεδρίας Μιλτιάδη Έβερτ στη ΝΔ διετέλεσε πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης έως το 1998 οπότε και τον διαδέχθηκε, επί προεδρίας Κώστα Καραμανλή ο Νίκος Βακάλης.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γυφτόπουλος, καθώς και τα μέλη της Διοικούσας, εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους «στην οικογένεια του αγαπητού και σεβαστού σε όλους μας εκλιπόντος, Tάκη Βουδούρη».

"Ο εκλιπών υπήρξε μία ιστορική και εμβληματική μορφή για την ΝΔ Θεσσαλονίκης και οι νεότεροι θα τον θυμόμαστε με σεβασμό και εκτίμηση για το έργο του", δήλωσε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Αντώνης Γυφτόπουλος.

Η κηδεία του Τάκη Βουδούρη θα γίνει αύριο στις 11 το πρωί από την εκκλησία της Αγίας Σοφίας.
Συλλυπητήριο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τη θλίψη του για την απώλεια του πρώην βουλευτή της ΝΔ Τάκη Βουδούρη εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Υπηρέτησε με ήθος και ευπρέπεια την Παράταξή μας και προσέφερε πολλά στο δημόσιο βίο και την ιδιαίτερη πατρίδα του τη Θεσσαλονίκη. Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια» αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης