Μπακογιάννη: Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει σελίδα

Μπακογιάννη: Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει σελίδα

Τόνισε πως «στη Νέα Δημοκρατία δεν έχουμε αγκάθια. Έχουμε αγωνιζόμενους ανθρώπους που όλοι έχουν να προσφέρουν»

Μπακογιάννη: Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει σελίδα
Η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει σελίδα δήλωσε απόψε από τα Χανιά η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη. 

Στο περιθώριο εκδήλωσης του ροταριανού ομίλου Χανίων που πραγματοποιήθηκε απόψε, η κ Μπακογιάννη έστειλε μήνυμα ενότητας, επισημαίνοντας ότι στόχος της ΝΔ είναι έλθει όσο πιο κοντά γίνεται στους πολίτες, καταθέτοντας τη δική της πρόταση για έξοδο από την κρίση. 

«Βρίσκομαι στην Κρήτη με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχοντας αναλάβει πλέον την ευθύνη της Κρήτης να ξεκινήσω από εδώ από τα Χανιά και στη συνέχεια να καταγράψουμε απ' όλη την Κρήτη τα θέματα, την ιεράρχηση των στόχων μας και να έλθουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε. Ο στόχος μας είναι να εξηγήσουμε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, τι προτείνουμε εμείς για την έξοδο από την κρίση και πόσο μεγάλες είναι οι διαφορές μας από την σημερινή κυβέρνηση» ανέφερε. 

Κλείσιμο
Παράλληλα, η κ. Μπακογιάννη τόνισε πως «στη Νέα Δημοκρατία δεν έχουμε αγκάθια. Έχουμε αγωνιζόμενους ανθρώπους που όλοι έχουν να προσφέρουν.

Και ο στόχος μας είναι ακριβώς αυτό: Η απόλυτη πανστρατιά με νέους, με παλιούς, με όλους τους ανθρώπους οι οποίοι αντιλαμβάνονται ότι η Ελλάδα πρέπει να αλλάξει σελίδα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης