Μηταράκης στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν θεωρώ τον εαυτό μου νεοφιλελέ λουλού

Μηταράκης στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν θεωρώ τον εαυτό μου νεοφιλελέ λουλού

«Ό,τι έγινε από την εποχή του Καποδίστρια μέχρι το 2015 φταίει η ΝΔ. Για ό,τι συνέβη από το 2015 και μετά ξέρετε ποιος φταίει για τον ΣΥΡΙΖΑ; Η... ΝΔ» είπε ο Νότης Μηταράκης

Μηταράκης στο ΘΕΜΑ 104,6: Δεν θεωρώ τον εαυτό μου νεοφιλελέ λουλού
Με αφορμή την απομόνωση των πολιτών που ζουν στα Ψαρά, που σχεδόν εγκαταλείπονται στη μοίρα τους με την ακτοπλοϊκή σύνδεση να γίνεται μια φορά την εβδομάδα, ο βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης συζήτησε για το θέμα με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6. 


«Στη μνημονιακή Ελλάδα δεν επιτρέπεται καν να δοθεί νέα άδεια σε επενδυτή που θέλει να παράσχει τραπεζικές υπηρεσίες» είπε επισημαίνοντας ότι η ακριτική Ελλάδα οδηγείται σε εγκατάλειψη όταν οι πολίτες στα απομακρυσμένα μέρη δεν έχουν πρόσβαση σε  τραπεζικές υπηρεσίες και τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει ειδική μέριμνα για τους κατοίκους των μικρών νησιών.

Κλείσιμο
«Εσείς δεν είστε ένας νεοφιλελεύθερος που ανήκει σε ένα κόμμα που ήρθε να τα απορρυθμίσει όλα;» έκανε το ερώτημα ο Κωνστντίνος Μπογδάνος.

«Ανήκω σε ένα κόμμα που είναι κατ' εξοχήν λαϊκό,πιστεύει στον κοινωνικό φιλελευθερισμό και δεν θεωρώ τον εαυτό μου νεοφιλελέ... λουλού» απάντησε ο Νότης Μηταραάκης.

«Η κυβέρνηση δεν πιστεύει στη νησιωτικότητα», είπε ο βουλευτής της ΝΔ και επιχειρηματολόγησε ότι από τη στιγμή που η κυβέρνηση Τσίπρα κατάργησε τον μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ, προσπαθεί να ρίξει την ευθύνη γι' αυτό στην αντιπολίτευση.

«Ό,τι έγινε από την εποχή του Καποδίστρια μέχρι το 2015 φταίει η ΝΔ. Για ό,τι συνέβη από το 2015 και μετά ξέρετε ποιος φταίει για τον ΣΥΡΙΖΑ; Η... ΝΔ» είπε ο Νότης Μηταράκης.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης