Ανδρουλάκης: Να μείνουν μακριά οι επαγγελματίες της διχόνοιας

Ανδρουλάκης: Να μείνουν μακριά οι επαγγελματίες της διχόνοιας

Μήνυμα ενότητας της δημοκρατικής παράταξης και μετά τον δεύτερο γύρο των εκλογών την Κυριακή, έστειλε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ενιαίου φορέα

Ανδρουλάκης: Να μείνουν μακριά οι επαγγελματίες της διχόνοιας
Μιλώντας στην τηλεόραση Action 24 και στην εκπομπή Evening Report με τον Γ. Κουβαρά ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε dώσαμε έναν αγώνα με πολιτική αξιοπρέπεια και πολιτικό πολιτισμό. Ας μείνουν μακριά οι επαγγελματίες της διχόνοιας. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα θα μείνουμε ενωμένοι».

Ο κ. Ανδρουλάκης επανέλαβε ότι τον β’ γύρο τον επέβαλε το 60% του εκλογικού σώματος που ψήφισε για πολιτική αλλαγή και πολιτική ανανέωση και αυτοί οι πολίτες.

«Ο σεβασμός απέναντι στους πολίτες, τη Δημοκρατία και τους Θεσμούς δε θα μπορούσε παρά να μας επιβάλλει να πάμε στον δεύτερο γύρο. Εάν δεν πηγαίναμε σε β’ γύρο, οι πολίτες θα έλεγαν πως έγινε διαπραγμάτευση», ανέφερε.

Κλείσιμο
Παράλληλα τόνισε την ανάγκη να υπάρξει μαζική συμμετοχή στη διαδικασία και απόλυτη διαφάνεια προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της διεύρυνσης της παράταξης ενώ για τους κ. Καμίνη και Θεοδωράκη τόνισε:  «Εχω την βαθιά πεποίθηση ότι οι Πρόεδροι των κομμάτων, οι πρώην πρωθυπουργοί δεν πρέπει να εμπλακούν σε αυτήν την διαδικασία. Οι κ. Καμίνης και Θεοδωράκης έχουν ρόλο στην παράταξη και όχι μόνο αυτοί.

Αναφερόμενος στον στόχο που θέτει ο ίδιος υπογράμμισε ότι μπορεί να διευρύνει τα όρια της παράταξης και να ενώσει τους πολίτες.

«Η χώρα χάνει συνεχώς ευκαιρίες. Είναι η ώρα να μειώσουμε τις κοινωνικές ανισότητες και να ανοίξουμε το πολιτικό σύστημα. Η Ελλάδα είναι μια χαμένη έρημος ευκαιριών. Γι’ αυτό πρέπει να υπάρξει και αξιακή ανανέωση ώστε τα παιδιά μας να έχουν ίσες ευκαιρίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης