Δημοκρατική Ευθύνη: Άλλο το φαίνεσθαι και τα λόγια της κυβέρνησης, άλλα λένε οι πράξεις

Δημοκρατική Ευθύνη: Άλλο το φαίνεσθαι και τα λόγια της κυβέρνησης, άλλα λένε οι πράξεις

«Με αυτούς δεν υπάρχει μέλλον για την Ελλάδα και τις νέες γενιές Ελλήνων» επισημαίνεται σε ανακοίνωση του κόμματος που στηρίζει ο Αλέκος Παπαδόπουλος

Δημοκρατική Ευθύνη: Άλλο το φαίνεσθαι και τα λόγια της κυβέρνησης, άλλα λένε οι πράξεις
Όλοι ομολογούν, πλέον μέχρι και οι κυβερνητικοί των Συριζανέλ, ότι η μόνη λύση για τη χώρα και το λαό είναι η ανάπτυξη, η καινοτομία των εγχώριων επιχειρήσεων και η προσέλκυση επενδύσεων.

Εδώ και ένα μήνα ο κ. Τσίπρας επισκέπτεται εταιρίες και ο κ. Τσακαλώτος μας λέει ότι το μόνο πρόβλημα της χώρας εντός ολίγου θα είναι ότι … δεν θα προφταίνει να απορροφά τις επενδύσεις που θα έρχονται! (Ναι, το είπε!)

Αυτό είναι το φαίνεσθαι, τα λόγια. Οι πράξεις τους όμως λένε άλλα. 

Κλείσιμο
1) Η μεγαλύτερη επένδυση στη χώρα, αυτή του Ελληνικού, έχει μπλοκαριστεί γιατί κάποιοι χαϊδεμένοι γραφειοκράτες-συνδικαλιστές που ο Σύριζα εξέθρεψε και χρησιμοποίησε για πολιτικό σαμποτάζ στους αντιπάλους του στο παρελθόν τώρα σαμποτάρουν και τους ίδιους. Οι υπουργοί της κυβέρνησης φυσάνε-ξεφυσάνε, βροντάνε και αστράφτουν, αλλά τίποτα δεν προχωράει την ίδια ώρα που δυσαρεστημένοι πρώην υπουργοί και νυν στελέχη του κυβερνητικού κόμματος κάνουν ανοιχτά ανταρτοπόλεμο στον κ. Τσίπρα που χάνει πια τον έλεγχο. Αυτά είναι τα εσωτέρικά τους όμως για τη χώρα αποτέλεσμα μηδέν. Στασιμότητα και αναξιοπιστία.

2) Ακόμα χειρότερα. Χθες ο υπουργός μεταφορών έκανε δεκτό το αίτημα κάποιων γηραλέων στο πνεύμα συνδικαλιστών από τον χώρο των ταξί, που ανήκουν κατά τα άλλα στο χώρο της ΝΔ και δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα πουθενά, να καταργηθεί η Ελληνικής δημιουργίας εφαρμογή (app) Taxibeat η οποία αναβαθμίζει τις παρεχόμενες υπηρεσίες και την οποία χρησιμοποιούν πολλοί πολίτες και πολλοί συνάδελφοί τους οδηγοί ταξί νέοι τω πνεύματι. Το Taxibeat, που ήδη κάνει θραύση σε πολλές χώρες της Ευρώπης, θα το χρησιμοποιούν παντού και θα είναι απαγορευμένο μόνο στη χώρα όπου δημιουργήθηκε. Έτσι. Γιατί κάποιοι είναι αλλεργικοί σε κάθε αλλαγή και σε κάθε καινοτομία και φυσικά βρίσκουν πάντα σύμμαχο στο βωμό της ψηφοθηρίας αυτό το απόλυτα οπισθοδρομικό. βαθιά συντηρητικό και ανεύθυνο πολιτικό προσωπικό. 

Τέτοια απίστευτα συμβαίνουν συνεχώς και μετά αναρωτιόμαστε:

Γιατί πτώχευσε η χώρα;
Γιατί κλείνουν ή φεύγουν στο εξωτερικό εταιρίες;
Γιατί χάνονται θέσεις εργασίας και δεν ανοίγουν νέες δουλειές;
Γιατί έχουμε την υψηλότερη ανεργία στους νέους;
Γιατί έχουμε τη μεγαλύτερη μετανάστευση υψηλά καταρτισμένου εργατικού δυναμικού;
Γιατί μπαίνουν μέσα τα ασφαλιστικά ταμεία και ψαλιδίζουν τις συντάξεις μας;

Εξαιτίας όλων τούτων. Για ένα πολιτικό-συνδικαλιστικό προσωπικό που κοιτάει μόνο τα δικά του στενά συμφέροντα και αδιαφορεί για τον λαό, για την οικονομία, για το τι νέο γίνεται στον κόσμο, για την πραγματικότητα.  Αδιαφορεί για όλα αυτά τα σημαντικά, τα κρίσιμα και ωφέλιμα. Ενδιαφέρεται μόνο για την κατάληψη, νομή και παραμονή στην εξουσία. 
 
Με αυτούς δεν υπάρχει μέλλον για την Ελλάδα και τις νέες γενιές Ελλήνων.

Η Δημοκρατική Ευθύνη στο πρόγραμμά της έχει καταθέσει ρηξικέλευθες προτάσεις σε θεσμικό και κλαδικό επίπεδο ώστε να βγει η χώρα, η οικονομία και ο εργαζόμενος λαός από το τέλμα και να κερδίσουμε τη ζωή και το μέλλον που πραγματικά αξίζουμε και όχι αυτό που μας προετοιμάζουν. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης