Καμμένος: Προτιμώ τον ρόλο του τσάμπα μάγκα και όχι του επί πληρωμή βλάκα

Καμμένος: Προτιμώ τον ρόλο του τσάμπα μάγκα και όχι του επί πληρωμή βλάκα

Υπάρχουν επί πληρωμή εκπρόσωποι εγκληματικών συμφερόντων και τα λεφτά είναι πολλά, τόνισε ο υπουργός Άμυνας

Καμμένος: Προτιμώ τον ρόλο του τσάμπα μάγκα και όχι του επί πληρωμή βλάκα
Με «κόντρα» επίθεση στην αντιπολίτευση και στα ΜΜΕ που τον κάνουν πρωτοσέλιδο επέλεξε να υπερασπιστεί τον εαυτό του από το βήμα της Βουλής
ο υπουργός Άμυνας,
Πάνος Καμμένος, κάνοντας λόγο για «τσάμπα μάγκες» και για «επί πληρωμή για βλάκες και απατεώνες της πολιτικής ζωής».

Κλείσιμο
«Όταν η ΝΔ του Σαμαρά αποφάσισε να διευρυνθεί με τα στοιχεία Λαός και τον υμνητή Γκέμπελς και κουμπάρο Λεπέν τότε ξεχώρισαν οι δρόμοι μας και γεννήθηκαν οι ΑΝΕΛ, ένα κίνημα πολιτών που συμπεριέλαβε πρόσωπα κεντροδεξιάς-κεντροαριστεράς και δημοκρατικούς πολίτες. Ποτέ δεν συνεργάστηκα με την ακροδεξιά. Υπηρέτησα τον Καραμανλή. Φθάσαμε εδώ μετά απ' όλα αυτά τα χρόνια πιστός στους κοινοβουλευτικούς θεσμούς, να έρχομαι σήμερα ερωτώμενος αν πρέπει να συσταθεί εξεταστική διότι συνομίλησα ως υπουργός με κρατούμενο που ζήτησε ο ίδιος να καταγγείλει την μεγαλύτερη υπόθεση ναρκωτικών που έχει ποτέ συλληφθεί στην Ελλάδα», τόνισε αρχικά.
 
«Πρώτη φορά βλέπω την ΝΔ να ζητά εξεταστική όχι για αποκάλυψη αλήθειας, αλλά με σαφέστατο τρόπο για παρεμπόδιση της έρευνας Δικαιοσύνης. Πρώτη φορά κόμμα κινδυνεύει να κατηγορηθεί ως πολιτικός βραχίωνας μιας εγκληματικής οργάνωσης. Άκουσα τον κ. Κεφαλογιάννη να μιλά για τσάμπα μάγκες και θυμήθηκα τον Κώστα Σημίτη να λέει τον Καραμανλή τσάμπα μάγκα. Αυτή η υπόθεση θα αποδείξει ότι υπάρχουν τσάμπα μάγκες, αλλά και επί πληρωμή βλάκες και απατεώνες στην πολιτική ζωή. Επί πληρωμή εκπρόσωποι εγκληματικών συμφερόντων και τα λεφτά είναι πολλά», είπε στη συνέχεια και συνέχισε: «θα πρέπει να ξέρουν ότι η ποσότητα ναρκωτικών 2 τόνων ηρωίνης καθαρής αξίζει 3 δισ. ευρώ «μαύρα». Αυτά τα «μαύρα» είναι που χρησιμοποιούνται για να πληρώνονται συνήγοροι υπεράσπισης».

«Πληροφορήθηκα από εκδότη Κυριακάτικης εφημερίδας ότι του έφερε συντάκτης δικαστικού ρεποστάζ προπληρωμένο ρεπορτάζ και αρνήθηκε να το δημοσιεύσει . Είναι το άρθρο που δημοσίευσε το Καρφί. Το αντίγραφο που μου έδωσε ο εκδότης που το ενεχείρισε η δικαστική του συντάκτης. Είναι το ίδιο κείμενο με το Καρφί. Από εκείνη την ημέρα αγοράστηκαν εφημερίδες και είμαι ο μόνος υπουργός που είμαι πρωτοσέλιδο σε 7 εφημερίδες. Αυτοί που εκτελούν τα συμβόλαια είναι όσοι λαμβάνουν και τα χρήματα» υποστήριξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στον επιχειρηματία Στηβ Κακέτση λέγοντας: «Αυτός κάλεσε τον Κούγια για να τον προστατεύσει σε υπόθεση έναντι ΤΑΙΠΕΔ. Λεει μεταξύ άλλων ο Κακέτσης ότι ο Κούγιας αποτύπωσε σε υλικό συζήτηση που είχαν και ήταν ιδιωτική. Ημουν σε τραγική κατάσταση και μου υποσχέθηκαν 1 εκατ. ευρώ για να κατηγορήσω. Θα έπαιρνε ο Κακέτσης ένα εκατ. ευρώ για να μας κατονομάσει. Ο συγκεκριμένος δεν τα πήρε το 1 εκατ. ευρώ όπως και ο εκδότης. Άλλοι τα πήραν και λειτουργούν ως πιστόλια της συγκεκριμένης εγκληματικής ομάδας», ισχυρίστηκε ο κ. Καμμένος.

«Έρχομαι στη Βουλή. Αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός για πρωτοσέλιδο Κουρουμπλή. Πράγματι όταν είδα ότι ήταν σε γιορτή πλοιοκτήτη τον πήρα τηλέφωνο. Δεν μπόρεσα να τον βρω. Είδα την ανακοίνωσή του όπως και των εργαζομένων. Στοχοποιήθηκε ο Κουρουμπλής και την έφερε εδώ την μαϊμού είδηση ο Γεωργιάδης. Τι άλλο έφερε; Αγωγή ότι εμπλέκω τον Κουρτάκη στην υπόθεση Νοορ 1. Λέει η απόφαση ότι ο Κουρτάκης παραδέχθηκε ότι ήταν υπάλληλος Κοτσώνη αλλά τον απαλλάσσει γιατί δεν είχε ποινική εμπλοκή ο Κουρτάκης στο Noor 1. Όταν κατέπεσε η σκευωρία με πόρισμα Μπρακουμάτσου έπρεπε να βρουν άλλα επιχειρήματα. Ξεκίνησαν την παρακολούθηση. Πήγα στο Λονδίνο και δεν διέμεινα στο ξενοδοχείο που αρχικά έκλεισα γιατί η ασφάλειά μου με ενημέρωσε ότι κάτω από ξενοδοχείο είναι δύο ύποπτοι που κάνουν παρακολουθήσεις και πλήρωσα με κάρτα μου (σ.σ. κατέθεσε το αντίγραφο της κάρτας). Λέει ο Γεωργιάδης ότι σύμφωνα με παλαιότερη απόφαση υπουργικού συμβουλίου απαγορεύεται να μπαίνεις σε καζίνο. Ψέματα», πρόσθεσε.

Ο διάλογος με Τζαβάρα

Ο κ. Καμμένος είχε διάλογο με τον βουλευτής της ΝΔ Κώστα Τζαβάρα...

«Καταθέτω στα πρακτικά δηλώσεις στελεχών ΝΔ. Ο Τζαβάρας έλεγε για την Τζίβα στα Παραπολιτικά
ΤΖΑΒΑΡΑΣ: Εγώ;
ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Εσύ . Ψέματα είναι. Δώστε να το διαβάσει. Κώστα ψέματα είναι;
Τζαβάρας: Μήνυση
Καμμένος: Μηνύσεις πρέπει να κάνετε για να δούμε ποιοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούν τον πολιτικό κόσμο επι πληρωμή ή όχι.
Αν έχουν δικές μου συνομιλίες στα χέρια τους να τα φέρουν στην Βουλή. Όχι κόψε-ράψε.
Σε παραποιημένες συνομιλίες στηρίχθηκαν. Αντι να ζητήσουν συγγνώμη από την έντιμη εισαγγελέα εμφανίζονται ως κατήγοροι. Ο Κουρτάκης με τον Κούγια μήνυσαν και τον υπάλληλο του Λιμενικού Σώματος Κατσούλη ο οποίος βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο εξωτερικό ως προξενικός λιμενάρχης».

«Ο Γιαννουσάκης επεδίωξε την επαφή μαζί μου. Υποστήριξε ότι θα αποκάλυπτε εγκλήματα γιατί φοβόταν για τη ζωή του. Επικοινώνησα με τον υπουργό Δικαιοσύνης ο οποίος με την σειρά του επικοινώνησε με την αρμόδια εισαγγελέα» ήταν η εκδοχή του Πάνου Καμμένου.

«Δικαιοσύνη δεν είναι να ψειρίζεις το γράμμα νόμου για να αποφυλακίζεις τα στελέχη της Energa. Δικαιοσύνη είναι ηθικό χρέος που έχουμε να συντρίψουμε όσους εμπορεύονται ναρκωτικά και θανατώνουν την νεολαία. Κάποιοι θέλουν να πάρουν το αιματοβαμμένο αντίδωρο. Δεν θα γονατίσω. Δεν προσκύνησα τους μεσολαβητές εξοπλιστικών . Επειδή κάποιοι λένε για παιδιά μου. Συνελήφθησαν στο σπίτι μου στην Ικαρία που φωτογράφιζαν τα παιδιά μου υπάλληλοι Κουρτάκη. Υποστήριξαν ότι είναι φίλοι της Ρούπα όταν ο ένας γιος μου είναι Αγγλία και ο άλλος δεν έχει περάσει τα σύνορα του Παλαιού Φαλήρου. Αυτοί δεν κωλώνουν και κάποια στιγμή θα είναι θύματα και τα δικά σας παιδιά. Δεν έχω τίποτα προσωπικό με Μαρινάκη. Όμως αν είναι πίσω από αυτή την υπόθεση πρέπει να πληρώσει. Η υπόθεση ναρκόπλοιου είναι υπόθεση με εκκρεμή βουλεύματα. Υπάρχει υπόθεση στημένων αγώνων που παραμένουν στο συρτάρι. Ποιος την κρατά. Εκκρεμείς υποθέσεις για τον ίδιο τον επιχειρηματία» είπε ο κ. Καμμένος. 

Και συνέχισε ο υπουργός Άμυνας: «Κάποιοι κάνουν ότι τώρα έμαθαν για την τουρκική ηρωϊνη και τον Χουσεϊνογλου. Η Δικαιοσύνη να αφεθεί να κάνει την δουλειά της. Ανακεφαλαιώνοντας όλες οι επαφές και συνομιλίες μου γίνονται από προσωπικό μου τηλέφωνο και όχι πακιστανικά σαν και αυτά που χρησιμοποιούν ολιγάρχες ΜΜΕ. Ο εφοπλιστής Μαρινάκης είναι συνεργάτης του Γιαννουσάκη, στενός φίλος Κοτσώνη, στενός φίλος Ντόρας και συζύγου της και εργοδότης Κουρτάκη».

«Ο Ευάγγελος Μαρινάκης και το γιουσουφάκι που ενεργεί ως εγκληματική οργάνωση δολοφονώντας χαρακτήρες πρέπει να καταλάβουν ότι δεν κυβερνά Εσκομπάρ ούτε οι  Σουλτάνοι. Οι Ηριάννες στην φυλακή και αφήνουν ναρκώπολοια ανέλεγκτα. Δεν θα επικρατήσουν τα κελεύσματα του Εσκομπάρ» είπε ο Πάνος Καμμένος. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης