Καρτερός στην «Αυγή»: Γιατί ο Στέλιος Παππάς είναι λάθος επιλογή για τον ΟΑΣΘ

Καρτερός στην «Αυγή»: Γιατί ο Στέλιος Παππάς είναι λάθος επιλογή για τον ΟΑΣΘ

Πρόκειται για πολιτική επιλογή, υπογραμμίζει ο γνωστός αρθρογράφος της επίσημης εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ

Καρτερός στην «Αυγή»: Γιατί ο Στέλιος Παππάς είναι λάθος επιλογή για τον ΟΑΣΘ
Η τοποθέτηση του Στέλιου Παππά, πατέρα του υπουργού Νίκου Παππά, στη νέα διοίκηση του ΟΑΣΘ, εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο σφοδρής πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά και επικρίσεων στα social media.

Καθώς φαίνεται, ωστόσο, διχάζει και τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Θανάσης Καρτερός, με άρθρο του στην «Αυγή», την επίσημη εφημερίδα του κόμματος, υποστηρίζει ότι «ο Στέλιος Παππάς είναι λάθος επιλογή για τον ΟΑΣΘ».

Και εξηγεί ο αρθρογράφος: «... Πέμπτον. Παρ' όλα αυτά, ο Στέλιος Παππάς είναι λάθος επιλογή για τον ΟΑΣΘ. Σοβαρό λάθος, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Γιατί πρόκειται για πολιτική επιλογή. Και στις πολιτικές επιλογές παίρνονται υπόψη κι άλλα πράγματα, εκτός από το βιογραφικό και τις δυνατότητες του υποψηφίου. Οι συσχετισμοί, οι αντιδράσεις, η εντύπωση, η εικόνα, ο αντίπαλος. Αν τα αφαιρέσουμε αυτά, τότε πέφτουμε ή στο αμάρτημα της άγνοιας ή στο λάκκο της αλαζονείας».

Κλείσιμο
»Έκτον, πολλά θα ειπωθούν ακόμα, αλλά ένα έχει σημασία. Να αποδειχθεί ο Στέλιος εξαιρετικά καλός. Γιατί μόνο ως εξαίρεση, λόγω εξαιρετικών προσόντων και εξαιρετικών αποτελεσμάτων, θα πειστεί ο καμένος στον παλιό χυλό κόσμος, που φυσάει και το γιαούρτι του Μαξίμου, πως αν και Παππάς, καλώς χρίστηκε και ζευγάς...». 

Ο αρθρογράφος, πάντως, πριν καταλήξει σε αυτόν τον επίλογο, έχει φροντίσει να ξεκαθαρίσει ότι «η ΝΔ δεν δικαιούται να ομιλεί» περί οικογενειοκρατίας και ρουσφετιών, ενώ περιγράφει με τα καλύτερα λόγια τον νέο επικεφαλής του ΟΑΣΘ, λέγοντας πώς «ο Στέλιος Παππάς είναι υπεράνω υποψίας. Από κάθε άποψη. Αγωνιστική, επαγγελματική, ηθική».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης