Δημήτρης Καμμένος: Μετά το Μάντσεστερ και τη δολοφονία των παιδιών μας, η ανεκτικότητα τελείωσε

Δημήτρης Καμμένος: Μετά το Μάντσεστερ και τη δολοφονία των παιδιών μας, η ανεκτικότητα τελείωσε

«Ο Δυτικός πολιτισμός πρέπει να αμυνθεί - Είμαστε όλοι υπεύθυνοι - Να υπερασπισθούμε τον τρόπο ζωής μας - Να υπερασπισθούμε τα παιδιά και τις οικογένειες μας» δηλώνει ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ

Δημήτρης Καμμένος: Μετά το Μάντσεστερ και τη δολοφονία των παιδιών μας, η ανεκτικότητα τελείωσε
Την ανάγκη αντίδρασης του Δυτικού πολιτισμού έναντι της ισλαμικής τρομοκρατίας επισημαίνει ο κ Δημήτρης Καμμένος. 
Με αφορμή την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. προχώρησε στην εξής δήλωση:  
«Ο Θρησκευτικός φανατισμός που δολοφονεί αθώα παιδιά πρέπει να απομονωθεί. Πρέπει να εκλείψει. Ένα πρέπει να είναι το μήνυμα: Δεν θα αυτοκαταργηθούμε για κανέναν λόγο. Δεν θα πρέπει να έχουμε ανοσία σε αυτά τα δράματα ζωής. Πρέπει να αμυνθούμε. Η επίθεση στο Μάντσεστερ είναι επίθεση κατά της Δύσης των Ελευθεριών της Δημοκρατίας και του τρόπου ζωής μας βρε αδερφέ. Ο Δυτικός πολιτισμός πρέπει να αμυνθεί. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι. Να υπερασπισθούμε τον τρόπο ζωής μας. Να υπερασπισθούμε τα παιδιά και τις οικογένειες μας. Το Θρήσκευμα μας τις Αξίες τα Ήθη και τα Έθιμα μας. Η ανεκτικότητα μας, έφτασε στα όρια της. Εμείς θα συνεχίσουμε να φοράμε τον Σταυρό στο στήθος μας, οι γυναίκες να φορούν μπικίνι στις παραλίες και να φορούν ότι τους αρέσει σε κάθε περίσταση, και να συμμετέχουν ισότιμα σε οτι επιθυμούν είτε χόμπυ είτε εργασία είτε στην πολιτική, να πηγαίνουμε σε κάθε είδους ροκ/ποπ/λαϊκές συναυλίες, να πηγαίνουμε σε μικτά σχολεία και πανεπιστήμια, να πηγαίνουν στα γήπεδα και να ακολουθούμε τις παραδόσεις μας.
Έχουμε υποχρέωση να αμυνθούμε στον φόβο και στην επιβολή κάθε αντιδημοκρατικής και αντισυνταγματικής δήθεν ανεκτικότητας. ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ όπου ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, η ανεκτικότητα τελείωσε.»
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης