Τζανακόπουλος: Ελάχιστες οι διαφορές μας με τους θεσμούς

Τζανακόπουλος: Ελάχιστες οι διαφορές μας με τους θεσμούς

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσπάθεια της ελληνικής πλευράς είναι στις 22 Μαΐου να υπάρξει μια συνολική συμφωνία ώστε να μπορέσει στη χώρα να εμπεδωθεί η σταθερότητα και να μπούμε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης

Τζανακόπουλος: Ελάχιστες οι διαφορές μας με τους θεσμούς
Για τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές και τις νέες απαιτήσεις των
θεσμών μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος
σε συνέντευξή του στον Real FM εκφράζοντας τηνν πεποίθηση πως «υπάρχουν οι προϋποθέσεις για επίλυση των όποιων ελάχιστων διαφορών παραμένουν με τους θεσμούς, μέσα στις επόμενες μέρες». Μην θέλοντας να προχωρήσει σε τεχνικές λεπτομέρειες που αφορούν στη διαπραγμάτευση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρκέστηκε να πει ότι «οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται» προσθέτοντας πως δεν έχει την αίσθηση ότι θα υπάρξουν νέα προβλήματα.

Ανέφερε ακόμη πως η προσπάθεια της ελληνικής πλευράς είναι στις 22 Μαΐου να υπάρξει μια συνολική συμφωνία ώστε να μπορέσει στη χώρα να εμπεδωθεί η σταθερότητα και να μπούμε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.
Κλείσιμο

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος χαρακτήρισε αναμενόμενες τις κριτικές της αντιπολίτευσης στη συνέντευξη του πρωθυπουργού και αναφερόμενος ειδικότερα στη ΝΔ είπε πως «όταν κάποιος δεν έχει έναν σαφή αντιπολιτευτικό λόγο, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να συκοφαντεί και να καθυβρίζει». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης