Παππάς: Πρόσβαση 60.000 κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών στα κανάλια ελεύθερης λήψης

Παππάς: Πρόσβαση 60.000 κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών στα κανάλια ελεύθερης λήψης

«Η στοιχειώδεις ανάγκες για την ενημέρωση των πολιτών ανεξαρτήτως προέλευσης ή θρησκεύματος θα καλύπτονται», δήλωσε

Παππάς: Πρόσβαση 60.000 κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών στα κανάλια ελεύθερης λήψης
Τη δυνατότητα σε περίπου 60 χιλιάδες κατοίκους απομακρυσμένων περιοχών των νομών Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, να έχουν πρόσβαση μέσω της digea στα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια ελεύθερης λήψης δίνει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, όπως ανακοίνωσε ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Παππάς, ο οποίος πραγματοποιεί, σήμερα και αύριο, περιοδεία στη Θράκη.
   
«Η στοιχειώδεις ανάγκες για την ενημέρωση των πολιτών ανεξαρτήτως προέλευσης ή θρησκεύματος θα καλύπτονται» δήλωσε ο κ. Παππάς, κατά την επίσκεψή του στη Σταυρούπολη της Ξάνθης.
   
Κλείσιμο


«Η Ελλάδα για να βγει από την κρίση, με όρους διατηρήσιμης και δίκαιης ανάπτυξης, πρέπει να βεβαιωθεί ότι κανένας πολίτης αυτής της χώρας, κανένας οικισμός, καμιά κωμόπολη, δεν θα μείνουν μακριά από τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες» πρόσθεσε ο υπουργός.
   
Σημειώνεται ότι από το 2014 που σταμάτησε το αναλογικό σήμα, οι εν λόγω περιοχές βλέπουν με δυσκολία ή καθόλου ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και στρέφονται σε δορυφορικά κανάλια γειτονικών χωρών.
   
Η συγκεκριμένη δράση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής αποτελεί υλοποίηση της δέσμευσης που είχε αναλάβει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στη Θράκη.
   
Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του Νίκου Παππά είναι ο Εχίνος στην Ξάνθη, η Οργάνη και τα Αρριανά στη Ροδόπη, το Ορμένιο και τα Δίκαια στον Έβρο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης