Σπίρτζης για Eurogroup: Γιορτάζουμε την έξοδο από την κρίση!

Σπίρτζης για Eurogroup: Γιορτάζουμε την έξοδο από την κρίση!

Ο υπουργός Μεταφορών παραλλήλισε την απόφαση του Eurogroup με την απελευθέρωση των Ιωαννίνων, όπου βρισκόταν για τις επετειακές εκδηλώσεις

Σπίρτζης για Eurogroup: Γιορτάζουμε την έξοδο από την κρίση!
Την πεποίθηση πως «τελειώνει ο κατήφορος και η ύφεση» εξέφρασε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης
από τα Ιωάννινα, όπου εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό.

Μετά το τέλος της παρέλασης ο υπουργός δεν δίστασε να παραλληλίσει τις αποφάσεις του πρόσφατου Eurogroup με τους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες των Ελλήνων, ενώ είπε χαρακτηριστικά πως: «Γιορτάζουμε σήμερα και την έξοδο από την κρίση».

Κλείσιμο
Η δήλωση του υπουργού: «Η σημερινή ημέρα, η απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων, συμπίπτει με τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί μετά από πολύ μεγάλη μάχη για τη χώρα. Όπως στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο το ηθικό φρόνημα των Ελλήνων είχε ανέβει και με την απελευθέρωση της πόλης άνοιξε ο δρόμος για την απελευθέρωση της υπόλοιπης Ελλάδας, γιορτάζουμε σήμερα και την έξοδο από την κρίση με τις προσπάθειες που έχουν γίνει και τελεσφορούν να βγει επιτέλους ο ελληνικός λαός από το χάλι που μπήκε τα τελευταία χρόνια. Πιστεύουμε πως τελειώνει αυτός ο κατήφορος τελειώνει η ύφεση».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης