Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για το βίντεο της Πειραιώς για την «αξιοπιστία» της κυβέρνησης

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για το βίντεο της Πειραιώς για την «αξιοπιστία» της κυβέρνησης

«Απόδειξη του πολιτικού της εξευτελισμού το βίντεο», η απάντηση της Κουμουνδούρου  


Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για το βίντεο της Πειραιώς για την «αξιοπιστία» της κυβέρνησης
Βίντεο στο οποίο παρουσιάζει δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών σε σχέση με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης ανήρτησε στο Facebook η Νέα Δημοκρατία. 

«Δείτε το video μέχρι τέλους για να ξέρετε που οδηγεί η σημερινή "διαπραγμάτευση" των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», γράφει η Πειραιώς. 

Το βίντεο, διάρκειας περίπου ενός λεπτού, αρχίζει με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή στις 28 Σεπτεμβρίου 2016, όταν και αναφέρει πως «η αξιολόγηση θα κλείσει στην ώρα της». 

Κλείσιμο
Στο βίντεο της Πειραιώς υπάρχουν δηλώσεις της Έφης Αχτσιόγλου, του Αλέκου Φλαμπουράρη, του Δημήτρη Τζανακόπουλου και του  Ευκλείδη Τσακαλώτου, οι οποίοι εκτιμούσαν ότι θα υπήρχε συμφωνία στο Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου...


ΣΥΡΙΖΑ: Το βίντεο της ΝΔ για την αξιολόγηση είναι απόδειξη του πολιτικού της εξευτελισμού

«Στην κρισιμότερη φάση της διαπραγμάτευσης για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, η ΝΔ επέλεξε, αντί απαντήσεων, να αναρτήσει βίντεο, κοπτοραπτική με δηλώσεις στελεχών της κυβέρνησης. Δεν φτάνει που υπονομεύει τη διαπραγμάτευση,εντός και εκτός των συνόρων της χώρας, έχει το θράσος να κάνει και βίντεο, ως άλλη μια απόδειξη του πολιτικού της εξευτελισμού» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία τονίζει:
 
«Τι είναι, όμως, αυτό που λείπει από το βίντεο της ΝΔ; Φυσικά, αυτό που δεν τολμάει να εκστομίσει μπροστά στον ελληνικό λαό: τη θέση της αναφορικά με την αξιολόγηση. Θα μας διαφωτίσει, επιτέλους, το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη για τη θέση του σχετικά με τις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ; Θα μας πει αν συμφωνεί με τις εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας; Ή θα πάει στον κ. Σόιμπλε να κάνει καμιά παρουσίαση πίσω από κλειστές πόρτες;».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης