Φλαμπουράρης για παγωμένους πρόσφυγες: Προβλήματα υπήρχαν μόνο (!) σε 4-5 σκηνές

Φλαμπουράρης για παγωμένους πρόσφυγες: Προβλήματα υπήρχαν μόνο (!) σε 4-5 σκηνές

Κατηγόρησε τη ΝΔ ότι κάνει απόπειρες «ανακατάληψης της εξουσίας» - Υποστήριξε ότι για την κατάσταση στα hot spot με τους πρόσφυγες δεν ευθύνεται η κυβέρνηση αλλά... τα Μέσα Ενημέρωσης!

Φλαμπουράρης για παγωμένους πρόσφυγες: Προβλήματα υπήρχαν μόνο (!) σε 4-5 σκηνές
Για απόπειρες «ανακατάληψης της εξουσίας» σε μια κρίσιμη συγκυρία κατα την οποία η κυβέρνηση επιχειρεί να κλείσει την αξιολόγηση
κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ο
Αλέκος Φλαμπουράρης.

Παράλληλα ο υπουργός Επικρατείας υποστήριξε ότι το πρόβλημα που προκάλεσε ο πρόσφατος χιονιάς στα κέντρα φιλοξενίας
Κλείσιμο
προσφύγων -
μεταναστών
και που αποτέλεσε την αιτία για να επικριθεί για μια ακόμα φορά η χώρα μας διεθνώς, περιορίστηκε «σε 4 - 5 σκηνές»!

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης κάλυψε απόλυτα τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, αναφέροντας ότι οι ευθύνες για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στα χιονισμένα hot spot δεν βαραίνουν την κυβέρνηση αλλά τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης!

«Υπάρχει ευθύνη του πώς παρουσιάζεται ένα πρόβλημα. Ενώ 50-60 χιλιάδες πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην ενδοχώρα δεν είχαν κανένα πρόβλημα αναδείχθηκαν τα προβλήματα που είχαμε σε 4-5 σκηνές σαν να είναι συνολικό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φλαμπουράρης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Ο υπουργός είπε ότι γραφειοκρατικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ε.Ε. εμποδίζουν τη γρήγορη ολοκλήρωση των δομών φιλοξενίας και ανέφερε ως ενδεικτικό παράδειγμα την κατασκευή του κέντρου στον Ελαιώνα. «Όταν έφτιαξα εγώ το εκπληκτικό hot spot στον Ελαιώνα -μέχρι και air contition έχουν τα σπιτάκια- έγιναν με δικά μας λεφτά και τα πήραμε (σ.σ. από την ΕΕ) μετά από 1,5 χρόνο. Δεν είναι ότι αρνούνται να δώσουν λεφτά αλλά έχουνγραφειοκρατικές διαδικασίες».

Για την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε ως αντισυνταγματικό τον νόμο Παππά για τους τηλεοπτικούς σταθμούς
ο Αλέκος Φλαμπουράρης υποστήριξε ότι «δεν κατέπεσε ο νόμος» και έδωσε τη δκή του εξήγηση υποστηρίζοντας πως «ο διαγωνισμός κρίθηκε αντισυνταγματικός γιατί έγινε απο τον υπουργό Επικρατείας και όχι απο το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης».

Στην ίδια συνέντευξή του στην ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας χαρακτήρισε ενδιαφέρουσες τις εξελίξεις στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ωστόσο σημείωσε ότι «Δεν μπορεί να αναπτυχθεί η κεντροαριστερά σε κόντρα με την αριστερά. Ακούς τα στελέχη τους ή την πρόεδρό τους (σ.σ. Φ. Γεννηματά) να κάνουν καταλυτική κριιτκή στην αριστερά. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης