Λεβέντης: Θα έκοβα άλλα 200 ευρώ από τις συντάξεις, για να εξοπλίσω τις Ένοπλες Δυνάμεις

Λεβέντης: Θα έκοβα άλλα 200 ευρώ από τις συντάξεις, για να εξοπλίσω τις Ένοπλες Δυνάμεις

Ζητά την σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, προς εξέταση των συνθηκών άμυνας και ασφάλειας της χώρας

Λεβέντης: Θα έκοβα άλλα 200 ευρώ από τις συντάξεις, για να εξοπλίσω τις Ένοπλες Δυνάμεις
«Έχει στρατιωτική ισχύ ο Ερντογάν. Εγώ θα έκανα παραγγελία αεροσκαφών αμέσως. Θα έκοβα και άλλα 200 ευρώ από τις συντάξεις, για να εξοπλίσω τις Ένοπλες Δυνάμεις» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

«Για την Ένωση Κεντρώων το υπέρτατο είναι ο εξοπλισμός των Ενόπλων Δυνάμεων, γιατί εδώ υπάρχει ισορροπία του τρόμου. Είμαι ανήσυχος, διότι η Τουρκία απειλεί εκ του ασφαλούς και η Ελλάδα... χτενίζεται. Το υπέρτατο πράγμα για τον Τσίπρα είναι να κάθεται στην εξουσία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας στον ΣΚΑΙ το πρωί της Κυριακής.

Και συμπλήρωσε: «Ο κ. Καμμένος θα μπορούσε να πάει στον πρωθυπουργό και να πει χρειάζεται ένα εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ. Ας πεινάμε, χρειαζόμαστε 30 αεροπλάνα πέμπτης γενιάς. Αυτή είναι η απάντηση στον Τούρκο».

Κλείσιμο
Μάλιστα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων, ο κ. Λεβέντης αποστέλλει επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ζητώντας την σύγκληση, υπ' αυτόν, του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, προς εξέταση των συνθηκών άμυνας και ασφάλειας της χώρας. 

Ο κ. Λεβέντης εξαπέλυσε επίσης σκληρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «και οι δύο είναι άχρηστοι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης