Παπαδόπουλος (ΔΗ.ΚΟ): Ο Αναστασιάδης δεν τήρησε καμία δέσμευση και υπέκυψε

Παπαδόπουλος (ΔΗ.ΚΟ): Ο Αναστασιάδης δεν τήρησε καμία δέσμευση και υπέκυψε

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα είπε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ να οδηγηθούμε σε πενταμερή διάσκεψη όπου θα μας τεθούν εκβιαστικά διλήμματα από τον Ταγίπ Ερντογάν

Παπαδόπουλος (ΔΗ.ΚΟ): Ο Αναστασιάδης  δεν τήρησε καμία δέσμευση και υπέκυψε
O πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗ.ΚΟ) της Κύπρου Νικόλας Παπαδόπουλος από την Αθήνα που βρίσκεται για επαφές, ανέφερε πως ο Νίκος Αναστασιάδης υποχώρησε στα πάντα και εγκατέλειψε όλους του όρους που ο ίδιος είχε θέσει ενώπιον του λαού κατά την πρόσφατη διακαναλική του συνέντευξη του μετά το ναυάγιο των διαπραγμτεύσεων στο MontPelerin.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πολίτης 107,6» ο Νικόλας Παπαδόπουλος διατύπωσε έντονες επικρίσεις κατά του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας λέγοντας ότι ο Νίκος Αναστασιάδης εγκατέλειψε τον όρο για συμφωνία επί των κριτηρίων του εδαφικού πριν την πενταμερή διάσκεψη. Ο κ. Αναστασιάδης, κατά τον κ. Παπαδόπουλο, εγκατέλειψε επίσης τον όρο για κατάθεση χάρτη για το εδαφικό αλλά και για επίτευξη συμφωνίας στα εκκρεμούντα θέματα άλλων πτυχών του Κυπριακού.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ να οδηγηθούμε σε πενταμερή διάσκεψη όπου θα μας τεθούν εκβιαστικά διλήμματα από τον Ταγίπ Ερντογάν.

Αυτό που συμφώνησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρόσθεσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος είναι μία αυτόματη διαδικασία που είτε με συμφωνία στα εκκρεμούντα θέματα είτε χωρίς συμφωνία θα πάμε σε πενταμερή διάσκεψη όπου είτε θα υποκύψουμε σε εκβιασμούς είτε θα κατηγορηθούμε για την μη-συμφωνία. 

Ο κ. Παπαδόπουλος χθες είχε συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υπ. Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τον υπ. Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο. Σήμερα αναμένεται να γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και να συναντηθεί με τις ηγεσίες των κομμάτων.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης