Θεοχαρόπουλος: Ντροπή του ΣΥΡΙΖΑ που ανέχεται τον Κατσίκη

Θεοχαρόπουλος: Ντροπή του ΣΥΡΙΖΑ που ανέχεται τον Κατσίκη

«Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπαίνουν στο ζύγι. Ντροπή στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ που ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές», αναφέρει ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Θεοχαρόπουλος: Ντροπή του ΣΥΡΙΖΑ που ανέχεται τον Κατσίκη
Για «ομοφοβικό παραλήρημα» με τοποθετήσεις «τριτοκοσμικού τύπου» κατηγόρησε τους ΑΝΕΛ ο κ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος με αφορμή την εισήγηση του κ. Κώστα Κατσίκη στην Βουλή που είπε μεταξύ άλλων ότι «δεν μπορεί ένας ομοφυλόφιλος να είναι baby sitter».
 
«
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη για την ίση μεταχείριση προσώπων όχι μόνο  συμφωνεί αλλά  ζητά επέκταση και τολμηρότερες πρωτοβουλίες με διαρκή αγώνα απέναντι στις διακρίσεις» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοχαρόπουλος για να προσθέσει «Δεν ανεχόμαστε συμπεριφορές που προσβάλουν βάναυσα τα ανθρώπινα δικαιώματα με τοποθετήσεις τριτοκοσμικού τύπου. Ήρθαμε αντιμέτωποι με ομοφοβικό παραλήρημα των ΑΝΕΛ. Σε λίγο  θα μας πουν ότι δεν μπορεί ένας ομοφυλόφιλος να είναι baby sitter θα χρειάζεται πιστοποιητικό. Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπαίνουν στο ζύγι. Ντροπή στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ που ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης