Νέες ομοφοβικές δηλώσεις από τον Κατσίκη: Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ;

Νέες ομοφοβικές δηλώσεις από τον Κατσίκη: Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ;

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε πως «αποτελεί υποκρισία να είσαι με κουστούμι και γραβάτα το πρωί και το βράδυ να γίνεσαι αυτό που πραγματικά επιθυμείς»

Νέες ομοφοβικές δηλώσεις από τον Κατσίκη: Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ;
Παραφωνίες στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ προκαλούν διατάξεις για τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών που συζητούνται στην Ολομέλεια της Βουλής με τους Χρήστο Καραγιαννίδη (ΣΥΡΙΖΑ) από την μια και Κώστα Κατσίκη (ΑΝΕΛ) από την άλλη να γίνονται… μαλλιά κουβάρια!

Η αρχή έγινε όταν ο εισηγητής των ΑΝΕΛ υποστήριξε μεταξύ άλλων «Τι θα συμβεί στην ψυχολογία ενός μικρού παιδιού εάν η δασκάλα του προβεί σε εγχείριση αλλαγής φύλου και την επόμενη χρονιά εμφανιστεί ως δάσκαλος; Μπορεί ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός; Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπι σίτερ;».

Η απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ ήρθε καθυστερημένα, ωστόσο ήταν σφοδρή και με αιχμηρούς υπαινιγμούς.

Κλείσιμο
Ο κ. Καραγιαννίδης, απευθυνόμενος προσωπικά στον βουλευτή των ΑΝΕΛ είπε μεταξύ άλλων πως αποτελεί υποκρισία «να εμφανίζεται κανείς  με κουστούμι το πρωί και το βράδυ να κάνει… άλλα»!.

«Υπάρχει αντίληψη για μια κλειστή κοινωνία που περιορίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μια αντίληψη που ισχυρός είναι ο λευκός άνδρας» είπε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει «Καυτηριάζω αυτά που ειπώθηκαν. Προφανώς δεν επιλέγονται οι άνθρωποι για μπέιμπι σίτερ ή κουριερ με βάση τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Οι άνθρωποι της κλειστής κοινωνίας κανονικοποιούν το δικό τους πρότυπο και όσοι δεν εντάσσονται σε αυτό τους θεωρούν ανώμαλους. Αυτή η πρακτική αποτελεί τον κύκλο του μίσους, του ρατσισμού και της δικαιολόγησης των επιθέσεων κατά συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων».

Κορύφωσε δε την κριτική του λέγοντας «Αποτελεί υποκρισία να είσαι με κουστούμι και γραβάτα το πρωί και το βράδυ να γίνεσαι αυτό που πραγματικά επιθυμείς». Μίλησε δε για «σύνδρομο Ερνστ Ρεμ» αναφερόμενος στον ναζιστή αξιωματικό που δολοφονήθηκε από τον Χίτλερ λόγω των σεξουαλικών του πεποιθήσεων. 

«Υπάρχει υποκρισία. Ή θα πιστεύεις και θα δηλώνεις γενναία την ταυτότητά σου ή θα ζεις στην υποκρισία της ελληνικής κοινωνίας και το πρωί φοράς κουστούμια και το βράδυ θα κάνεις άλλα» είχε χαρακτηριστικά. 

Υποστήριξε τέλος ότι «η κανονικότητα δεν είναι ετερόφυλη αλλά να είναι καθένας ό,τι επιθυμεί. Ομόφυλα ζευγάρια με παιδιά υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και παντού. Ή θα κλείνετε τα μάτια ή θα τα ανοίξετε και θα δείτε την πραγματικότητα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης