Γκάλοπ Public Issue: 9 στους 10 λένε ότι η χώρα πάει σε λάθος δρόμο

Γκάλοπ Public Issue: 9 στους 10 λένε ότι η χώρα πάει σε λάθος δρόμο

Στο ερώτημα πώς νιώθετε για την κατάσταση της χώρας, το 28% απάντησε οργή, το 25% απογοήτευση και το 19% ντροπή - Μόνο το 14% απάντησε ότι θέλει τη σημερινή κυβέρνηση

Γκάλοπ Public Issue: 9 στους 10 λένε ότι η χώρα πάει σε λάθος δρόμο
Μεγάλη απογοήτευση βιώνουν οι Ελληνες για την κατάσταση στη χώρα τους σύμφωνα με το μηναίο Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue. 

Ειδικότερα, 9 στους 10 (ποσοστό 88%) θεωρούν ότι η χώρα πηγαίνει σε λάθος κατεύθυνση. Μόλις το 8% πιστεύει ότι ο ακολουθούμενος δρόμος είναι ο σωστός, ενώ στο ερώτημα πώς νιώθετε για την κατάσταση της χώρας, το 28% απάντησε οργή/αγανάκτηση, το 25% απογοήτευση και το 19% ντροπή. 

Οσον αφορά τα πρόσωπα ο Κυριάκος Μητσοτάκης διαθέτει 45% θετικές γνώμες έναντι μόνο 24% του πρωθυπουργού. Το 42% υποστηρίζει ότι ο Κ. Μητσοτάκης είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός έναντι 22% που προτιμά τον Αλέξη Τσίπρα. 

Κλείσιμο
Τέλος στο ερώτημα «ποια είναι καλύτερη κυβέρνηση για τη χώρα», το 32% επιλέγει κυβέρνηση ΝΔ. Μόνο το 14% προτιμά τη σημερινή, ενώ η πλειοψηφία (52%) δηλώνει «καμιά από τις δύο». Στο ερώτημα αν χρειάζονται εκλογές, το 53% τάσσεται κατά και το 45% υπέρ.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης