Ένωση Κεντρώων: «Βλέπουν» τον Γιώργο Καρρά να προσχωρεί σύντομα στη ΝΔ

Ένωση Κεντρώων: «Βλέπουν» τον Γιώργο Καρρά να προσχωρεί σύντομα στη ΝΔ

Θεωρούν ότι ο πρώην βουλευτής τους θα μεταπηδήσει στη ΝΔ μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού στη Βουλή, περί τα μέσα Δεκεμβρίου

Ένωση Κεντρώων: «Βλέπουν» τον Γιώργο Καρρά να προσχωρεί σύντομα στη ΝΔ
«Παγωτά» παραμένουν στην Ένωση Κεντρώων από την απόφαση του πρώην βουλευτή τους, Γιώργου Καρρά, να ανεξαρτητοποιηθεί από το κόμμα και να κρατήσει την βουλευτική του έδρα.

Η έκπληξη και οργή των ανθρώπων της ΕΚ -του προέδρου της, Βασίλη Λεβέντη περιλαμβανομένου- σχετίζεται με τις διαβεβαιώσεις που είχαν έως τις 24 Νοεμβρίου από τον κ. Καρρά ότι, εάν τα «σπάσει» με το κόμμα, θα αποχωρήσει από την πολιτική και θα παραχωρήσει την έδρα του!

«Θα πάω σπίτι μου, κουράστηκα, δεν με ενδιαφέρει να μείνω στην πολιτική» φέρεται να είχε πει σε συνεργάτες του κ. Λεβέντη ο κ. Καρράς, όταν η κρίση στις σχέσεις τους είχε αρχίσει να προκαλεί σοβαρό ρήγμα και άνοιγε την πόρτα της εξόδου. Και ιδίως όταν έστελνε την επιστολή παραίτησής του από τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, προ εικοσαημέρου περίπου.

Ωστόσο, η ανακοίνωσή του την περασμένη Παρασκευή ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής «έπιασε στον ύπνο» τον κ. Λεβέντη, ο οποίος μάλιστα δεν έκρυψε το αίσθημα προδοσίας που ένιωσε από τη συμπεριφορά του κ. Καρρά και δάκρυσε χθες, μιλώντας σχετικά στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωσης Κεντρώων.

Στενοί συνεργάτες του προέδρου του κόμματος θεωρούν βέβαιο ότι στο μεσοδιάστημα, από την πρώτη κρίση, έως την τελική κίνηση του κ. Καρρά, υπήρξε επαφή του βουλευτή με τη ΝΔ! Επιμένουν μάλιστα, επικαλούμενοι και πληροφορίες ότι ο κ. Καρράς θα μεταπηδήσει και επίσημα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αμέσως μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού στη Βουλή, περί τα μέσα Δεκεμβρίου.
Κλείσιμο

Αναφέρονται μάλιστα με μεγάλη βεβαιότητα στο συγκεκριμένο σενάριο και εξηγούν την αλλαγή στάσης του πρώην βουλευτή τους στη συγκεκριμένη παρασκηνιακή σύμπλευσή του με τη ΝΔ. Σημειώνουν μάλιστα με νόημα ότι η μεταστροφή της στάσης του κ. Καρρά έγινε αιφνιδιαστικά, μέσα σε ελάχιστα 24ωρα, όπερ αποδεικνύει ότι οφείλεται σε άλλου τύπου διεργασίες.

Στο μεταξύ, ο κ. Λεβέντης θα επιχειρήσει τις επόμενες ημέρες να ανασυντάξει το κόμμα του και να αποτρέψει τυχόν νέες διαρροές.

Μάλιστα, προγραμματίζει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Γιάννη Σαρίδη, για τον οποίο κυκλοφόρησαν φήμες αποχώρησής του από την ΕΚ, τις οποίες αναμένεται να διαψεύσει ο ίδιος ο βουλευτής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης