Γεωργιάδης: O Τσίπρας στην Κούβα και οι βουλευτές του ψηφίζουν νεοφιλελεύθερα μέτρα

Γεωργιάδης: O Τσίπρας στην Κούβα και οι βουλευτές του ψηφίζουν νεοφιλελεύθερα μέτρα

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ με αφορμή την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ 

Γεωργιάδης: O Τσίπρας στην Κούβα και οι βουλευτές του ψηφίζουν νεοφιλελεύθερα μέτρα
Την ολική νεοφιλελευθεροποίηση του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο κ. Αδωνης Γεωργιάδης ότι σηματοδοτεί το πολυνομοσχέδιο για την απλοποίηση σύστασης επιχειρήσεων που συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής με κατεπείγουσες διαδικασίες. 

Πρόσθεσε ωστόσο ότι την ώρα που οι βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος εγκαταλείπουν «τις αριστερές ιδεοληψίες τους υιοθετώντας την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ» ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ταξιδεύει στην Κούβα προκειμένου να παραστεί στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο. 

«Αν φέρναμε εμείς αυτές τις διατάξεις τι θα έλεγε ο ΣΥΡΙΖΑ; Θα ακούγαμε για δούλους του φιλελευθερισμού, όργανα του Σόιμπλε… Ο κ. Τσίπρας μας έδειχνε το σκοινί που θα μας κρεμάσουν» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης για να προσθέσει απευθυνόμενος στον κ. Θοδωρή Δρίτσα «όλα όσα δεν τολμήσαμε να κάνουμε εμείς τα κάνετε εσείς. Είστε αυτό που είπε ο Ανιέλι για την χρήσιμη Αριστερά που ψηφίζει όσα δεν μπορεί η Δεξιά. Θα ψηφίσετε με το χεράκι σας το φιλελεύθερο νομοσχέδιο με την έξτρα φιλελεύθερη τροπολογία».
Κλείσιμο

Υπογράμμισε όμως σε άλλο σημείο πως «την ίδια ώρα ο πρωθυπουργός πηγαίνει στην Αβάνα για την για επανάσταση μέχρι την τελική νίκη. Όμως, 50 χρόνια δεν έκανε εκλογές η Κούβα. Σας καταλαβαίνω όμως, σας έπεσε βαριά η εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ. Αλλά τι να κάνουμε, ψηφίστε εδώ και ας προσκυνάτε στην Κούβα».
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης