Πρόβλημα και με τον Σαρίδη στην Ένωση Κεντρώων

Πρόβλημα και με τον Σαρίδη στην Ένωση Κεντρώων

Σε περιδήνηση το κόμμα μετά και την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Καρρά

Πρόβλημα και με τον Σαρίδη στην Ένωση Κεντρώων
Στους ρυθμούς της ισχυρής περιδίνησης που δημιουργούν τα σοβαρά προβλήματα εσωκομματικής λειτουργίας και η ανεξαρτητοποίηση του κ. Γιώργου Καρρά εξακολουθούν να κινούνται στην Ένωση Κεντρώων παρά την ομιλία του κ.
Βασίλη Λεβέντη στην σημερινή συνεδρίαση της Κ.Ο. όπου επιχείρησε να τονώσει το ηθικό των βουλευτών του και να «στιγματίσει» όσους αποχώρησαν από το κόμμα. Σύμφωνα με πληροφορίες έντονα δυσαρεστημένος με τον τρόπο που λειτουργεί το κόμμα αλλά και με τις τακτικές ορισμένων στελεχών φέρεται να είναι και ο κ. Ιωάννης Σαρίδης.
Κλείσιμο
 
Σε αυτό συνηγορεί και σημερινή του ανάρτηση στο facebook με την οποία απαντά αιχμηρά προς κοινοβουλευτικά στελέχη που όπως υποστηρίζει έσπευσαν να σχολιάσουν αρνητικά την απουσία του από την συνεδρίαση της ΚΟ.

Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο κ. Σαρίδης έχει στείλει και σχετική επιστολή προς τον κ. Λεβέντη εκφράζοντάς του έντονους προβληματισμούς για την λειτουργία του κόμματος και δεν αποκλείεται αύριο να υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δύο.

Υπενθυμίζεται ότι και η αποχώρηση του κ. Καρρά συνδέεται με συμπεριφορές άλλων βουλευτών που ο ίδιος υποστήριζε ότι λειτουργούσαν υπονομευτικά. 
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Σαρίδη έχει ως εξής: «Δέχτηκα κάποια μηνύματα από "φίλους" οι οποίοι αναρωτήθηκαν γιατί δεν ήμουν παρών στη σημερινή ανοιχτή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Oμάδας. Κάποιοι άφησαν και υπονοούμενα, πως είμαι δήθεν δυσαρεστημένος με τον Πρόεδρο μας Βασίλη Λεβέντη.
 
Ο λόγος που δεν μπόρεσα να έρθω είναι απλός : Κατ εντολή του Προέδρου βρίσκομαι εκεί που πρέπει να βρίσκομαι επικοινωνώντας με τους πολίτες της Μακεδονίας και της Θράκης, μαθαίνοντας για τα προβλήματα και τα βάσανα τους, κάνοντας ταυτόχρονα ότι μπορώ για να τους γεννήσω την ελπίδα που πρεσβεύει η Ένωση Κεντρώων, την ίδια ελπίδα που με γεμίζει ενέργεια και δύναμη, να επιχειρηματολογώ για τις ιδέες μας, όπου βρεθώ και όπου σταθώ.
 
Σήμερα λοιπόν, για να μην μένουν σκιές, το πρόγραμμα μου στην υπηρεσία της Πατρίδας και της Ένωσης Κεντρώων (έως αυτή τη στιγμή) είχε ως εξής :
 
Συνάντήθηκα με τον αξιοσέβαστο Δήμαρχο Λαγκαδά, τον κύριο Καραγιάννη, για να τον ενημερώσω για τα θετικά αποτελέσματα των συνάντησεων εργασίας με διάφορα Υπουργεία, για το θέμα του γηπέδου του Άρη Καβαλαρίας.
 
Στην συνέχεια, μαζί με εξειδικευμένους συνεργάτες μου, ενημερώθηκα εκτενώς από τον Αερολιμενάρχη της Θεσσαλονίκης τον αξιέπαινο κύριο Τοπούζα, ο οποίος ανησυχεί για την διαφαινόμενη και αναμενόμενη υπολειτουργία του Αεροδρομίου και τις συνέπειες της στην οικονομία της πόλης μου. Πράγματι εκεί τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και θέλουν πολύ καλό προγραμματισμό και πολύ δουλειά για να μην πάει "χαμένο" τουριστικά για την Μακεδονία το 2017.
 
Αμέσως μετά είχε προγραμματισθεί από καιρό μια πολύ σοβαρή ενημερωτική συνάντηση εφ όλης της ύλης για τα εργασιακά στο Εργατουπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στην οποία μου δόθηκε η ευκαιρία αφενός να πληροφορηθώ με λεπτομέρεις για τα συγκεκριμένα προβλήματα που έχει εντοπίσει το ΕΚΘ στα πολυνομοσχέδια με τα προαπαιτούμενα αλλά και αφετέρου να παρουσιάσω τις θέσεις μας, τα περίφημα 9 σημεία της ΕΚ.
 
Τέλος (προς το παρόν) μέχρι πριν λίγο προσπαθούσαμε με τον εξαιρετικά δραστήριο και εργατικό Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης τον κύριο Φιλιππίδη, να εντοπίσουμε εκείνα που πρέπει να κάνουμε ως Οργανωμένη Πολιτεία μαζί με τους Επαγγελματικούς Φορείς για να μην συνεχίζει να είναι κούφια η λέξη :"Ανάπτυξη".
 
Τα παραπάνω, ως απόδειξη του πως "χαλάω" τον χρόνο μου, είναι η απάντηση σε όσους προσπαθούν να παρουσιάσουν μια λάθος εικόνα, που εξυπηρετεί τα μικροκομματικά συμφέροντα τους.
 
Εγώ μιλάω με τις πράξεις μου.
Και ακόμη συνεχίζω !!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης