Το δάκρυ του Βασίλη Λεβέντη στην πολιτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων

Το δάκρυ του Βασίλη Λεβέντη στην πολιτική ομάδα της Ένωσης Κεντρώων

Οργισμένος από την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Καρρά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων - «Δεν ήξεραν κανέναν Καρρά οι πολίτες», τόνισε

Το δάκρυ του Βασίλη Λεβέντη στην πολιτική  ομάδα της Ένωσης Κεντρώων
Εμφανώς συγκινημένος ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα και στελέχη του κόμματός του, εξέφρασε την πικρία του και την οργή του για την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Γιώργου Καρρά, κάνοντας λόγο για «κίνηση αχαριστίας».

«Του έδωσα δυο και τρεις ευκαιρίες για να διορθώσει τα λάθη που έκανε και ήταν σοβαρά. Τον έβαλα στην δεύτερη θέση, οι ψήφοι που πήρε δεν είναι δικές του, είναι του κόμματος. Σαράντα χρόνια μάζευα πόρτα- πόρτα τους φίλους του κόμματος για να μας ψηφίσουν, δεν ήξεραν κανέναν Καρρά οι πολίτες. Αυτή είναι κίνηση αχαριστίας και ο λαός τιμωρεί πολύ σκληρά αυτούς τους πολιτικούς. Απέναντι του ο κ. Καρράς δεν έχει εμένα, αλλά την κοινωνία. Δεν μπορεί να παζαρεύει με κάποιο κόμμα την έδρα που δεν του ανήκει. Σε τρεις ημέρες θα πρέπει να παραδώσει την έδρα. Εγώ όταν είπα “έφυγε το άρρωστο και το δένδρο θα μεγαλώσει” είναι φράση του Γέρου της Δημοκρατίας και ζητάω συγνώμη αν το παρεξήγησαν κάποιοι», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στους βουλευτές και τα στελέχη του.

Ξεκινώντας την ομιλία του, ο Βασίλης Λεβέντης ζήτησε εγρήγορση και εκλογική ετοιμότητα, προβλέποντας πως η χώρα θα πάει σύντομα στις κάλπες. «Η κυβέρνηση ότι «δεν μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα και τους πολίτες της».

Κλείσιμο
«Η Ένωση Κεντρώων ψηφίστηκε από τους πολίτες για να αλλάξει την πολιτική ατζέντα, προς όφελος των αδυνάτων» και ζήτησε για άλλη μια φορά να συγχωνευθούν οι πολλαπλές συντάξεις, να καταργηθούν οι συντάξεις των πλουσίων και να εντοπιστούν οι αργόμισθοι από τον δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, ο Β. Λεβέντης υπογράμμισε, ότι «με την Τουρκία πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, να σεβαστούν το διεθνές Δίκαιο και την καλή γειτονία και μετά να κάνουμε τις διμερείς επαφές». Αναφορικά με τα Σκόπια και το όνομα του γειτονικού κράτους, ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε: «Λέμε να αλλάξουν τακτική και να αφήσουν στην άκρη την λέξη Μακεδονία».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης