Με Ολάντ, Μέρκελ, Γιούνκερ και Σουλτς θα συναντηθεί ο Τσίπρας στις Βρυξέλλες

Με Ολάντ, Μέρκελ, Γιούνκερ και Σουλτς θα συναντηθεί ο Τσίπρας στις Βρυξέλλες

Η αρχή των κρίσιμων τετ-α-τετ του πρωθυπουργού θα γίνει απόψε, με την προγραμματισμένη συνάντηση με τον Νίκο Αναστασιάδη

Με Ολάντ, Μέρκελ, Γιούνκερ και Σουλτς θα συναντηθεί ο Τσίπρας στις Βρυξέλλες
Ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί από απόψε στη βελγική πρωτεύουσα, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ενώ θα πραγματοποιήσει και σειρά κρίσιμων διμερών συναντήσεων.

Η πρώτη θα είναι με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, απόψε, στις 22:30 (Ώρα Ελλάδος).

Αύριο, Πέμπτη, ο πρωθυπουργός- σε ώρες που αναμένεται να καθοριστούν- θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας,
Κλείσιμο
Φρανσουά Ολάντ και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς.

Στις 16:00, θα προσέλθει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί «Ανταλλαγή απόψεων των Ηγετών με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μ. Σούλτς». Ακολουθεί, στις 17:30, η καθιερωμένη «Οικογενειακή Φωτογραφία» και στις 17:45 θα συνέλθει η πρώτη συνεδρία εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Στις 20:00 θα δοθεί δείπνο εργασίας.

Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 9:15, στις 9:30 θα έχει διμερή συνάντηση με την καγκελάριο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Άγγελα Μέρκελ, ενώ η δεύτερη συνεδρία των εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα συνέλθει στις 10:00.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης