Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ κοροϊδίας

Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ κοροϊδίας

Τα χρήματα από τις τηλεοπτικές άδειες αρκούν για 4000 προσλήψεις με μικτά 532 ευρώ, επισήμανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σχετικά με τις πολλαπλές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για τη αξιοποίηση αυτών των χρημάτων

Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ κοροϊδίας
Στις συνεχείς δηλώσεις του πρωθυπουργού για την αξιοποίηση των χρημάτων που μπαίνουν στα δημόσια ταμεία από τις τηλεοπτικές άδειες, αναφέρθηκε στην ομιλία του στην επιτροπή προϋπολογισμού της Βουλής ο Κωστής Χατζηδάκης. Επισήμανε ότι ο κ Τσίπρας δεσμεύτηκε για προσλήψεις στην υγεία, τη δημιουργία νέων παιδικών σταθμών κοκ. 

Έκανα τους υπολογισμούς και αρκούν για 4000 γιατρούς ή νοσηλευτές με μικτά... 532 ευρώ, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ. Σπάσατε το παγκόσμιο ρεκόρ κοροϊδίας, είπε χαρακτηριστικά.  

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πόσο έχει κοστίσει στη χώρα η περίοδος διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ. Έχετε κοστίσει 15 χιλιάδες ευρώ στο κάθε νοικοκυριό, τόνισε και σημείωσε τα 25 δις ευρώ που χάθηκαν από την εξαέρωση της προηγούμενης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, τα 5,5 δις ευρώ της νέας ανακεφαλαιοποίησης, τα 9 δις ευρώ του πακέτου μέτρων 15'- 18' κοκ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης