ΝΔ: Να σταματήσει η κυβέρνηση τις πραξικοπηματικές της παρεμβάσεις

ΝΔ: Να σταματήσει η κυβέρνηση τις πραξικοπηματικές της παρεμβάσεις

«Να σταματήσει να ρίχνει… λάδι στη φωτιά», αναφέρουν πηγές της αξιωματική αντιπολίτευσης 

ΝΔ: Να σταματήσει η κυβέρνηση τις πραξικοπηματικές της παρεμβάσεις
Την ελπίδα πως «το κυβερνητικό οικοσύστημα του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα σταματήσει να… ρίχνει λάδι στη φωτιά, μετά την απόφαση της Διάσκεψης του ΣτΕ να μπει στην ουσία και να κρίνει τη συνταγματικότητα ή μη του νόμου Παππά», εκφράζουν πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.  

«Να αφήσει τη Δικαιοσύνη να πάρει την απόφασή της ανεπηρέαστη και όχι υπό την απειλή νέας νομοθετικής ρύθμισης που θα ρίξει "μαύρο" στην ενημέρωση και θα δημιουργήσει μη αναστρέψιμες καταστάσεις, οδηγώντας χιλιάδες εργαζομένους στην ανεργία. Είναι εντελώς ανεπίτρεπτο, ύστερα και από την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε παραδεκτές τις προσφυγές και αναγνώρισε ότι υπάρχει έννομο συμφέρον των τηλεοπτικών σταθμών, να επαναφέρει η κυβέρνηση την τροπολογία Παππά», επεσήμαναν κύκλοι του κόμματος.

«Εάν η κυβέρνηση συνεχίσει τέτοιου είδους πραξικοπηματικές παρεμβάσεις είναι βαριά υπόλογη για αντιδημοκρατικές εκτροπές που δεν θα μείνουν αναπάντητες από την δημοκρατική ελληνική κοινωνία», ανέφεραν οι γαλάζιες πηγές. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης