Ούτε ένας υπουργός στα Γιάννενα για τον σεισμό

Ούτε ένας υπουργός στα Γιάννενα για τον σεισμό

Προτίμησαν, καθώς φαίνεται, το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, από το να σπεύσουν στο πλευρό των πληγέντων

Ούτε ένας υπουργός στα Γιάννενα για τον σεισμό
Ανύπαρκτα -ούτε καν καθυστερημένα- αντανακλαστικά εμφανίζει η κυβέρνηση για τα Γιάννενα, καθώς κανένας από τους αρμόδιους υπουργούς δεν έσπευσε στην περιοχή, η οποία τις τελευταίες δύο ημέρες «χορεύει» στον ρυθμό των Ρίχτερ, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία στις ζημιές και τα προβλήματα και να δώσει κεντρική καθοδήγηση για την κινητοποίηση των αρμόδιων μηχανισμών.

Υπενθυμίζεται ότι κάτι ανάλογο είχε συμβεί πρόσφατα -στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου- και με τις καταστροφές από την κακοκαιρία στην Καλαμάτα, όταν χρειάστηκε πρωθυπουργική εντολή, για να μπουν οι υπουργοί κ.κ. Τόσκας και Σπίρτζης στο ελικόπτερο και να μεταβούν στην περιοχή, προκειμένου να εκτιμήσουν «ιδίοις όμμασι» την έκταση των ζημιών και να προεδρεύσουν σε συσκέψεις με τοπικούς φορείς.

Καθώς φαίνεται, το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ... απορρόφησε όλη την ενέργεια και την προσοχή των αρμοδίων, και έτσι ουδείς φρόντισε να βρεθεί στην Ήπειρο, προκειμένου να επιβλέψει την κατάσταση στην περιοχή μετά τον σεισμό των 5,5 Ρίχτερ το βράδυ του Σαββάτου, αλλά και τις δονήσεις που ακολούθησαν και την επόμενη μέρα, κρατώντας τους κατοίκους έξω από τα σπίτια τους.

Κλείσιμο
Δείτε εικόνες από τις ζημιές
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης