Φωτογραφία: Ο Καραμέρος πετάει την αφίσα του Τσίπρα - Η απάντηση Αδωνι

Φωτογραφία: Ο Καραμέρος πετάει την αφίσα του Τσίπρα - Η απάντηση Αδωνι

Κάνει ανακύκλωση για να μη στενοχωρέσει Αδωνι και Καμίνη, όπως λέει...

Φωτογραφία: Ο Καραμέρος πετάει την αφίσα του Τσίπρα - Η απάντηση Αδωνι
Με μία φωτογραφία που ανάρτησε σήμερα στο Twitter ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος δίνει συνέχεια στην κόντρα του με τον 
αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με την αφισορρύπανση που προκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα για το συνέδριό του.

Ο κ. Καραμέρος ανέβασε φωτογραφία όπου φαίνεται ο ίδιος να έχει μαζέψει αφίσα με τον Αλέξη Τσίπρα και να την πετάει σε κάδο ανακύκλωσης. Γράφει σχετικά: «Για να μη στεναχωριούνται ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Γιώργος Καμίνης βλέποντας τον Αλέξη Τσίπρα, ξεκινήσαμε την ανακύκλωση των αφισών».
Κλείσιμο



Ο Αδωνις Γεωργιάδης του απάντησε ως εξής: «Χαίρομαι που έστω και με καθυστέρηση κατάλαβες πού πρέπει να "πετάξουμε" τον @atsipras».
 


Πώς ξεκίνησε η κόντρα

Προ ημερών ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τον είχε ρωτήσει μέσω twitter: «Εσύ τώρα ως Αντιπεριφερειάρχης αλλά κυρίως ως Οικολόγος τί γνώμη έχεις γί΄αυτή την αφισορύπανση;».

Και ο Γιώργος Καραμέρος είχε απαντήσει: «Είμαι κατά της αφισορύπανσης εκτός αν πρόκειται για προεκλογική περίοδο ή σε παίζουν τα κανάλια 100-0». 

Η ανταπάντηση του Αδωνι Γεωργιάδη ήταν: «Α δηλαδή αν έχεις πολιτικό συμφέρον τότε μπορείς να μολύνεις το περιβάλλον και να παραβιάζεις το νόμο; Ωραίος Οικολόγος».  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης