Επίθεση από το Ποτάμι: «Το εγχείρημα ΣΥΡΙΖΑ ΤV κλυδωνίζεται»

Επίθεση από το Ποτάμι: «Το εγχείρημα ΣΥΡΙΖΑ ΤV κλυδωνίζεται»

«Στα καθεστώτα δεν υπάρχουν αξιέξοδα» αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος μετά την απόσυρση Καλογρίτσα από τη διεκδίκηση τηλεοπτικής άδειας

Επίθεση από το Ποτάμι: «Το εγχείρημα ΣΥΡΙΖΑ ΤV κλυδωνίζεται»
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, εξαπέλυσε το Ποτάμι με αφορμή την απόσυρση του Ιωάννη- Βλαδίμηρου Καλογρίτσα από την κούρσα των
τηλεοπτικών αδειών.

Σε ανακοίνωση υπό τον τίτλο «στα καθεστώτα δεν υπάρχουν αδιέξοδα», το Ποτάμι
Κλείσιμο
αναφέρει ότι «το εγχείρημα ΣΥΡΙΖΑ ΤV κλυδωνίζεται, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να τα βάψουν μαύρα στο Μαξίμου. Ίσως μάλιστα να είναι η ευκαιρία για την έφοδο στον ουρανό». Στο ίδιο σκληρό ύφος και με ευθείες αναφορές στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα στη Βουλή, η ανακοίνωση συνεχίζει:« Όπως απέδειξε η πρόβα με τον κ.Καλογρίτσα, βοσκοτόπια υπάρχουν, εγγυητικές επιστολές υπογράφονται, δάνεια δίνονται, εργολαβίες εξασφαλίζονται. Αυτό που είναι σπάνιο και αυτό χρειάζεται τούτη την ώρα είναι ένα πρόσωπο με στόφα καναλάρχη. Και ουδείς καταλληλότερος από τον κ.Παππά. Να βγει λοιπόν μπροστά ο ίδιος. Να μην χάνουμε χρόνο και σπαταλάμε δυνάμεις. Θέλουν και οι ξένοι να μας πάρουν το νερό».

Το Ποτάμι, όμως, καταλήγει στην ανακοίνωσή του με αναφορές στον πρόεδρο της Ενωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, σημειώνοντας: «Κι αν τελικά ο κ.Παππάς προτιμά το παρασκήνιο, υπάρχει η λύση του κ.Λεβέντη. Έχει αδιαμφισβήτητη πείρα στις καταλήψεις συχνοτήτων και στις πωλήσεις καναλιών, εκεί έχει φάει όλα τα ωραία χρόνια του».


Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Ποταμιού έχει ως εξής:

Το εγχείρημα ΣΥΡΙΖΑ TV κλυδωνίζεται αλλά αυτός δεν είναι λόγος να τα βάψουν μαύρα στο Μαξίμου. Ίσως μάλιστα να είναι η ευκαιρία για την έφοδο στον ουρανό. Όπως απέδειξε η πρόβα με τον κ.Καλογρίτσα, βοσκοτόπια υπάρχουν, εγγυητικές επιστολές υπογράφονται, δάνεια δίνονται, εργολαβίες εξασφαλίζονται. Αυτό που είναι σπάνιο και αυτό χρειάζεται τούτη την ώρα είναι ένα πρόσωπο με στόφα καναλάρχη. Και ουδείς καταλληλότερος από τον κ.Παππά. Να βγει λοιπόν μπροστά ο ίδιος. Να μην χάνουμε χρόνο και σπαταλάμε δυνάμεις. Θέλουν και οι ξένοι να μας πάρουν το νερό... Ας το σκεφθεί ο κ.Τσίπρας. Κι αν τελικά ο κ.Παππάς προτιμά το παρασκήνιο, υπάρχει η λύση του κ.Λεβέντη. Έχει αδιαμφισβήτητη πείρα στις καταλήψεις συχνοτήτων και στις πωλήσεις καναλιών, εκεί έχει φάει όλα τα ωραία χρόνια του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης