Σπίρτζης: «Εγώ με τον γιο Καλογρίτσα έχω σχέση»

Σπίρτζης: «Εγώ με τον γιο Καλογρίτσα έχω σχέση»

Να ρωτήσετε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για τον πατέρα Καλογρίτσα, είπε ο υπουργός Υποδομών επιχειρώντας να απαντήσει την κριτική που δέχεται από την αντιπολίτευση

Σπίρτζης: «Εγώ με τον γιο Καλογρίτσα έχω σχέση»
Απαντήσεις στην κριτική της αντιπολίτευσης για τις σχέσεις του με τον Χρήστο Καλογρίτσα επιχείρησε να δώσει ο κ. Χρήστος Σπίρτζης
στην Βουλή λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «Για να μην τα μπερδεύετε εγώ με τον γιο Καλογρίτσα έχω σχέση. Γι' αυτόν να σας πω ό,τι θέλετε. Για τον πατέρα όμως να ρωτήσετε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Φιλικότατες σχέσεις είχαν μαζί του επί δεκαετίες».

Νωρίτερα, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Κουτσούκος και σχετικά με την πορεία του έργου Πάτρα – Πύργος είπε στον υπουργό: «Πρέπει να αποδείξετε ότι δεν κόψατε το δρόμο για να τα πάρουν κάποιοι δικοί σας. Ήδη οι τρεις πρώτες δημοπρασίες δόθηκαν σε γνωστό εργολάβο, κουμπάρο και δικό σας και διακινητή, όπως λέει ο κ. Καμμένος, μαύρου χρήματος».

Κλείσιμο
Από την πλευρά του πάντως ο κ. Σπίρτζης επιτέθηκε και στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ λέγοντας ότι  «Όση λάσπη και να ρίχνει ο ΣΚΑΪ, όσοι θέλουν να υπηρετήσουν το παλιό τρίγωνο της διαπλοκής εμάς δεν μπορούν να μας πλήξουν. Και είμαι και φαίνομαι τίμιος».

Εκτός αυτών, ο υπουργός Μεταφορών απάντησε και στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Βασίλη Κόκκαλη αναφορικά με το διαγωνισμό της Digea.

 «Είμαστε έτοιμοι για τη διόρθωση του χάρτη συχνοτήτων που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση. Θα διορθώσουμε την υπουργική απόφαση που έβγαλε η προηγούμενη κυβέρνηση. Μεγάλη ικανοποίηση που μας βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ οι συγκεκριμένοι . Ας μας βρίζουν όσο θέλουν. Η υπόθεση της Digea θα απασχολήσει τις δικαστικές αίθουσες. Όταν ολοκληρώσει ο εισαγγελέας την έρευνα που κάνει θα πράξει και το υπουργείο αυτά που πρέπει» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης