ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Οι εικόνες ντροπής έχουν όνομα

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Οι εικόνες ντροπής έχουν όνομα

«Ο Τόσκας ή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεύθυνος για την Δημόσια Τάξη;», διερωτάται

ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Οι εικόνες ντροπής έχουν όνομα
Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τους βανδαλισμούς στο κτίριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, η οποία σε ανακοίνωσή της για το θέμα διερωτάται αν «ο κ. Τόσκας ή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεύθυνος για τη Δημόσια Τάξη στην χώρα».

Σύμφωνα με τη ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ επίσημα τοποθετείται, με σφοδρότητα μάλιστα, κατά της αποκατάστασης της τάξης στους χώρους του πρώην ορφανοτροφείου, του κτιρίου του ΑΠΘ και μίας πολυκατοικίας στην πόλη».

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ΝΔ, «μιλάει -εκεί φτάσαμε- για "ποινικοποίηση εγχειρημάτων αλληλεγγύης"» και «έτσι όλοι πια γνωρίζουμε ποιοι ενθαρρύνουν τα διαρκώς αυξανόμενα φαινόμενα ανομίας και ποιοι δίνουν το πράσινο φως σε πράξεις βανδαλισμού».

Κλείσιμο
«Οι εικόνες ντροπής έχουν όνομα», υπογραμμίζει η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας πως «η αποκατάσταση όλων των χώρων στοιχίζει και στοιχίζει πολύ» και το κόστος των βανδαλισμών τελικά επιβαρύνει τους πολίτες που ήδη στενάζουν από την φορολογική επίθεση.
 
«Τι απαντάει στο Kόμμα του ο κ. Τόσκας; Συμφωνεί με τη θέση του Κόμματός του; Ποιος είναι ο υπεύθυνος και ο αρμόδιος για την Δημόσια Τάξη; Είναι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ή ο ΣΥΡΙΖΑ;», διερωτάται το κόμμα και σημειώνει πως «τυχόν σιωπή είναι αποδοχή και συναίνεση». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης