Σταύρος Θεοδωράκης: Η Δημοκρατία κινδυνεύει από το κομματικό κράτος

Σταύρος Θεοδωράκης: Η Δημοκρατία κινδυνεύει από το κομματικό κράτος

Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που απέχουν, γιατί εκτός όλων των άλλων η δημοκρατία κινδυνεύει και από την αποχή των πολιτών

Σταύρος Θεοδωράκης: Η Δημοκρατία κινδυνεύει από το κομματικό κράτος
«Η δημοκρατία δεν κινδυνεύει σήμερα από τους στρατιωτικούς, αντιθέτως ο στρατός είναι αναπόσπαστο τμήμα του λαού μας», δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης στη δεξίωση του Προέδρου της Δημοκρατίας για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Η δήλωση 
H Δημοκρατία, βέβαια, σήμερα δεν κινδυνεύει από τους στρατιωτικούς. Αντιθέτως, ο στρατός είναι αναπόσπαστο τμήμα του λαού μας. Η Δημοκρατία κινδυνεύει ακόμα και σήμερα από το κομματικό κράτος, από τις ανισότητες, τις οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες, από την καθυστέρηση απονομής δικαιοσύνης. Δυστυχώς, από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα οι κυβερνήσεις αλλάζουν αλλά πολλά από αυτά τα προβλήματα υπάρχουν. Και πρέπει να αγωνιστούμε όλοι για να τα αλλάξουμε. Βέβαια, όταν λέω όλοι περιλαμβάνω και αυτούς τους πολίτες που απέχουν από την πολιτική, τους πολίτες που δεν ψηφίζουν. Εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που απέχουν, γιατί εκτός όλων των άλλων η δημοκρατία κινδυνεύει και από την αποχή των πολιτών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης