Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η εθνική ενότητα και η αλήθεια προϋπόθεση για να ξεπεράσουμε την κρίση»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η εθνική ενότητα και η αλήθεια προϋπόθεση για να ξεπεράσουμε την κρίση»

Για μια ημέρα γιορτής στην οποία πρέπει να θυμόμαστε το μεγάλο έργο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος αποκατέστησε τη Δημοκρατία στη χώρα μας, έκανε λόγο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης

Καλαμάτα: Συλλήψεις αλλοδαπών για πλαστογραφία
Για μια ημέρα γιορτής στην οποία πρέπει να θυμόμαστε το μεγάλο έργο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος αποκατέστησε τη Δημοκρατία στη χώρα μας, έκανε λόγο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη σήμερα είναι μια «ημέρα γιορτής, αλλά ταυτόχρονα και μια μέρα περισυλλογής» καθώς «απαραίτητη προϋπόθεση, για να ξεπεράσουμε την μεγάλη κρίση που μας μαστίζει, είναι η εθνική ενότητα»


Η ανακοίνωση του Προέδρου της Νέας  Δημοκρατίας κ. Μητσοτάκη  


«Η εθνική ενότητα και η αλήθεια προϋπόθεση για να ξεπεράσουμε την κρίση»

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο για τη συμπλήρωση 42 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, έκανε την εξής δήλωση: 

«Γιορτάζουμε σήμερα 42 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. 

Είναι μια μέρα γιορτής, αλλά ταυτόχρονα και μια μέρα περισυλλογής. 

Είναι μια μέρα γιορτής για να ενθυμούμαστε, τις μεγάλες δημοκρατικές κατακτήσεις αυτού του λαού, το μεγάλο έργο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ο οποίος αποκατέστησε τη Δημοκρατία στη χώρα μας. 

Είναι όμως και μια μέρα περισυλλογής, για το πως η Δημοκρατία στη χώρα μας, μπορεί να ριζώσει περισσότερο, για το πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη βαθιά οικονομική κρίση, για το πως μπορούμε να μειώσουμε τις κοινωνικές ανισότητες. 

Απαραίτητη προϋπόθεση, για να ξεπεράσουμε την μεγάλη κρίση που μας μαστίζει, είναι η εθνική ενότητα, αλλά είναι και η αλήθεια. 

Η αλήθεια ως βασική προϋπόθεση της συλλογικής αυτογνωσίας». 

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης