Βούτσης για Χρυσή Αυγή: Δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι

Βούτσης για Χρυσή Αυγή: Δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι

«Περιμένουμε να δούμε τι θα πει και η ΧΑ» δήλωσε για το θέμα του εκλογικού νόμου ο πρόεδρος της Βουλής - «Αυτό δείχνει τα πολιτικά αδιέξοδα της κυβέρνησης» σχολίασε ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Βούτσης για Χρυσή Αυγή: Δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι
Προβληματισμό προκάλεσε τα όσα είπε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης
στη συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ σχετικά με τον εκλογικό νόμο και το κατά πόσο την πρόταση που θα καταθέσει η κυβέρνησης θα μπορούσε να υποστηρίξει η Χρυσή Αυγή.

«Στη Βουλή δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι» ήταν η αρχική τοποθέτηση του κ. Βούτση μετά από σχετικη ερώτηση στην οποία πρόσθεσε ότι η Βουλή λειτουργεί με 300 και ποτέ δεν αφαιρέθηκε καμία ψήφος από καμία μεριά.

Κλείσιμο
Αν και έσπευσε να διευκρινίσει ότι «αυτό που σας λέω δεν αποτελεί πρόσκληση προς την Χρυσή Αυγή» συμπλήρωσε ότι «αλλά επειδή ο εκλογικός νόμος είναι ένα κορυφαίο ζήτημα και κάθε κόμμα έχει τη δική του άποψη, περιμένουμε να δούμε τι θα πει και η Χρυσή Αυγή».

Η αποστροφή του προέδρου της Βουλής προκάλεσε την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας η οποία δια του εκπροσώπου της Γιώργου Κουμουτσάκου σχολίασε ότι «αν ο κ. Βούτσης δεν έχει πρόβλημα να ψηφίζει έναν εκλογικό νόμο με την Χρυσή Αυγή δεν έχω να σχολιάσω τίποτε. Νόμιζω ότι αυτό δείχνει τα πολιτικά αδιέξοδα της κυβέρνησης». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης