Μητρόπουλος και Άδωνις στηρίζουν Σακοράφα στην κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ

Μητρόπουλος και Άδωνις στηρίζουν Σακοράφα στην κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Κακώς ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει την προσωπική επίθεση», λέει ο πρώην βουλευτής - Για «υποκρισία» και «αμνησία» από την Κουμουνδούρου, κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ 

Μητρόπουλος και Άδωνις στηρίζουν Σακοράφα στην κόντρα με τον ΣΥΡΙΖΑ
Στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ανεξάρτητη ευρωβουλευτή, Σοφία Σακοράφα, και τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου την Κυριακή, αναφέρθηκε ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος της ΕΝΥΠΕΚΚ, Αλέξης Μητρόπουλος και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Θεωρώ ότι κακώς ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει την προσωπική επίθεση, διότι, διαχρονικά, η Σακοράφα από την πρώτη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έδειξε μία συνέπεια, επιμονή στις αξίες της. Κακώς η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει αυτή την προσωπική αποδόμηση», είπε ο  πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο «mega».  

«Ήταν η πρώτη η οποία δεν είπε «ήξεις-αφίξεις», καταψήφισε τον Ιούνιο, πήγε έβαλε πλάτη», σχολίασε ο κ. Μητρόπουλος. «Δεν μπορείς να αποδομείς ένα πρόσωπο», τόνισε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Κλείσιμο

Την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ανεξάρτητη ευρωβουλευτή  και τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε με ανάρτηση του στο Twitter και ο  Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κάνει λόγο για «υποκρισία» και «αμνησία».

«Ο Σύριζα κατηγορεί την Σακοράφα για το ότι κρατάει την έδρα, ο ίδιος που την πήρε ως βουλευτή που είχε εκλεγεί με το Πασόκ. Υποκρισία; Αμνησία;», έγραψε 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης