Βέμπερ: Ο Μητσοτάκης μπορεί να βάλει τέλος στον αριστερό λαϊκισμό

Βέμπερ: Ο Μητσοτάκης μπορεί να βάλει τέλος στον αριστερό λαϊκισμό

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ, ο νέος πρόεδρος της ΝΔ μπορεί να προσφέρει μια αξιόπιστη εναλλακτική κυβέρνηση στην Ελλάδα

Βέμπερ: Ο Μητσοτάκης μπορεί να βάλει τέλος στον αριστερό λαϊκισμό
Μέσω Twitter συνεχάρη ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος,  Μάνφρεντ Βέμπερ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη
για την εκλογή του στην ηγεσία της
Νέας Δημοκρατίας

Κλείσιμο
Με ανάρτηση που έκανε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης κ. Βέμπερ μίλησε για έναν φιλοευρωπαίο «που μπορεί να βάλει τέλος στον αριστερό λαϊκισμό» αλλά και να προσφέρει μια αξιόπιστη εναλλακτική κυβέρνηση στην Ελλάδα.

«Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ένας φιλοευρωπαίος που μπορεί να βάλει τέλος στον αριστερό λαϊκισμό και να προσφέρει μια αξιόπιστη εναλλακτική κυβέρνηση στην Ελλάδα», έγραψε ο κ. Βέμπερ.

Το tweet του κ. Bέμπερ 

 

Θετικά σχόλια από κύκλους της ΕΕ για την εκλογή Κυριάκου
Παράλληλα, κοινοτικές πηγές στις Βρυξέλλες εκτιμούν θετικότατα την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας.

Αξιωματούχος των Βρυξελλών τόνισε πως ο Κυριάκος γνωρίζεται καλά με τον Πρόεδρο Γιούνκερ και ότι είναι γνωστός και στους κύκλους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής χάρη στο προφίλ του μεταρρυθμιστή που καλλιέργησε στην θητεία του ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης τη περίοδο του δεύτερου προγράμματος.

Η ίδια πηγή, τέλος, πρόσθεσε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει όλα τα χαρακτηριστικά που η Ευρωπαϊκή Ένωση προσβλέπει να διαθέτει ένας πολιτικός μιας Ευρωπαϊκής χώρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης