ΝΔ: Προκλητική για τους Έλληνες η ομιλία του Τσίπρα

ΝΔ: Προκλητική για τους Έλληνες η ομιλία του Τσίπρα

«Αποτελούν, τουλάχιστον, πρόκληση για τους Έλληνες οι αναφορές του κ. Τσίπρα σε αδικίες, νεοφιλελεύθερα δόγματα και λιτότητα, όταν ο ίδιος, τη στιγμή αυτή, ετοιμάζει νομοσχέδιο με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά», λέει η Συγγρού

ΝΔ: Προκλητική για τους Έλληνες η ομιλία του Τσίπρα
Πρόκληση για τους Έλληνες χαρακτηρίζει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ τις αναφορές του πρωθυπουργού σε «αδικίες, νεοφιλελεύθερα δόγματα και λιτότητα» όταν ο ίδιος όπως τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση ετοιμάζει νομοσχέδιο με αυτά τα χαρακτηριστικά.

«Αποτελούν, τουλάχιστον, πρόκληση για τους Έλληνες οι αναφορές του κ. Τσίπρα σε αδικίες, νεοφιλελεύθερα δόγματα και λιτότητα, όταν ο ίδιος, τη στιγμή αυτή, ετοιμάζει νομοσχέδιο με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά», λέει η Συγγρού.

«Προκαλεί ταυτόχρονα δέος η αναφορά του σε “συνολική μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος», καθώς ήδη οι υπουργοί του προεξοφλούν μεγάλες οριζόντιες περικοπές συντάξεων. Εκείνο που φέρνει, στο αμέσως επόμενο διάστημα, η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου είναι επιπλέον φόροι, δραματικές περικοπές σε συντάξεις, συρρίκνωση του λαϊκού εισοδήματος».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης