Τελευταία εμφάνιση για την Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή

Τελευταία εμφάνιση για την Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή

Στην τελετή παράδοσης - παραλαβής  - Αναμένονται  δηλητηριώδη βέλη τόσο κατά του αντικαταστάτη της όσο και κατά του Μεγάρου Μαξίμου από την απερχόμενη Πρόεδρο

Τελευταία εμφάνιση για την Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή
Τελευταία παράσταση σήμερα για την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Βουλή, καθώς αμέσως μετά την εκλογή του κ. Νίκου Βούτση στο αξίωμα του Προέδρου του Κοινοβουλίου θα ακολουθήσει η καθιερωμένη τελετή παράδοσης παραλαβής.

Οι περισσότεροι εκτιμούν ότι η διαδικασία θα είναι άκρως επεισοδιακή με την απερχόμενη πρόεδρο να παραμερίζει τις ατάκες αβροφροσύνης που συνήθως χρησιμοποιούνται σε ανάλογες περιπτώσεις και να εξαπολύει δηλητηριώδη βέλη τόσο κατά του αντικαταστάτη της όσο και κατά του Μεγάρου Μαξίμου.

Για τον λόγο αυτό το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούσε αρχικά αντί τελετής να υπάρξει μια απλή διαδικασία παραλαβής χωρίς την παρουσία τηλεοπτικών καμερών. 

Η επιθυμία τους όμως σκόνταψε στο σχετικό πρωτόκολλο.

Υπό αυτά τα δεδομένα μετά την εκλογή του νέου Προέδρου και πριν την έναρξη της ψηφοφορίας για την ανάδειξη αντιπροέδρων ο κ Βούτσης θα τοποθετηθεί στην Ολομέλεια, παρουσιάζοντας τις προγραμματικές του θέσεις και αμέσως μετά θα κατευθυνθεί στο γραφείο Προέδρου Βουλής για να το παραλάβει από την κυρία Κωνσταντοπούλου. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης