Κουτσούμπας: Λόγια του αέρα το «πρώτη φορά αριστερά»

Κουτσούμπας: Λόγια του αέρα το «πρώτη φορά αριστερά»

Μίλησε στην Φθιώτιδα όπου παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του κόμματος για τον νομό 

Κουτσούμπας: Λόγια του αέρα το «πρώτη φορά αριστερά»
Για δικαίωση των θέσεων του ΚΚΕ, τόσο του 2012 όσο και το 2015 σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο ο γραμματέας της ΚΕ του Κομμουνιστικού Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στην αίθουσα του ΕΒΕ στη Λαμία, όπου παρουσίασε και το ψηφοδέλτιο του κόμματος για το νομό Φθιώτιδας.

«Τον Γενάρη πολλοί εργαζόμενοι, λαϊκές οικογένειες είπαν να δοκιμάσουν την "πρώτη φορά αριστερά", με τα σαγηνευτικά συνθήματα, που αποδείχτηκαν όμως λόγια του αέρα, όπως, λόγια του αέρα αποδείχτηκαν και τα συνθήματα και οι υποσχέσεις περί τιμωρίας της διαφθοράς, περί τέλους της ρουσφετολογίας και άλλα», είπε ο κ. Κουτσούμπας.

«Το 2010 από το "λεφτά υπάρχουν" του ΠΑΣΟΚ, φτάσαμε στο πρώτο βάρβαρο μνημόνιο. Το 2012, από το πρόγραμμα του Ζαππείου της ΝΔ και την καταψήφιση του πρώτου μνημονίου, φτάσαμε στο δεύτερο μνημόνιο που το ψήφισε μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Και σήμερα, το 2015, από το "θα σκίσουμε τα μνημόνια" του κ. Τσίπρα και το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ φτάσαμε στο τρίτο μνημόνιο, παρεούλα με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ, τους ΑΝΕΛ», συνέχισε.

Κλείσιμο
Προειδοποίησε ακόμη ότι λίγες εβδομάδες πριν από την κάλπη «νέες παγίδες στήνονται μπροστά στο λαό, για να τον πείσουν ότι έχει μία και μόνη επιλογή: Να επιλέξει ποιος θα υλοποιήσει το 3ο και φαρμακερό μνημόνιο».

Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «εγκλώβισε το λαό με ψεύτικες ελπίδες» και ότι «εξυπηρετεί συστηματικά συγκεκριμένες μνημονιακές πολιτικές» ενώ αναφερόμενος στη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη υπογράμμισε πώς «έρχεται τώρα να επαναλάβει το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ…».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης