«Θυμήθηκε» η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει ανακοίνωση στήριξης της Βαλαβάνη για τα 200.000 ευρώ

«Θυμήθηκε» η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει ανακοίνωση στήριξης της Βαλαβάνη για τα 200.000 ευρώ

«Υπερασπιζόμαστε τη συντρόφισσα Νάντια Βαλαβάνη απέναντι στις αήθεις επιθέσεις και εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη και εκτίμησή μας στο πρόσωπό της»

«Θυμήθηκε» η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ να βγάλει ανακοίνωση στήριξης της Βαλαβάνη για τα 200.000 ευρώ
Στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, την περασμένη Πέμπτη, η παραιτηθείσα αναπληρώτρια ΥΠΟΙΚ, Νάντια Βαλαβάνη, ζήτησε να υπάρξει δημόσια έκφραση στήριξής της από το κόμμα, με αφορμή τη γνωστή υπόθεση της ανάληψης 200.000 ευρώ από τη μητέρα της, λίγο πριν την επιβολή των capital controls, όπως είχε αποκαλύψει το «Πρώτο Θέμα».

Μάλιστα, είχε αναρωτηθεί, από το βήμα της ΚΕ, γιατί δεν υπήρξε αντίδραση από το κόμμα της στην προσπάθεια στοχοποίησής της, όπως είπε.

Σήμερα, με μια καθυστέρηση -και πάλι- κάποιων ημερών, η Κεντρική Επιτροπή... ανταποκρίθηκε στην έκκλησή της και εξέδωσε μια ανακοίνωση λίγων λέξεων, την οποία θα μπορούσε κάλλιστα να είχε γράψει και η ίδια η κυρία Βαλαβάνη...

Κλείσιμο
Για την ταμπακιέρα, βέβαια, ούτε λόγος...

Το ψήφισμα αναφέρει συγκεκριμένα:
Η συντρόφισσα Νάντια Βαλαβάνη είναι γνωστή όχι μόνο στην αριστερά αλλά ευρύτερα στο δημοκρατικό κόσμο για τους κοινωνικούς και πολιτικούς της αγώνες από την εποχή της δικτατορίας μέχρι σήμερα.

Η προσπάθεια σπίλωσής της από πρόσωπα και έντυπα, τα οποία κινούνται στις πιο σκοτεινές και επικίνδυνες για τη δημοκρατία περιοχές της δημοσιότητας, αποσκοπούν, από τη μια, να τραυματίσουν την ίδια και, από την άλλη, να δηλώσουν την ετοιμότητά τους να επιτεθούν σε αγωνιστές/τριες της αριστεράς που αντιστρατεύονται τις επιδιώξεις τους.

Υπερασπιζόμαστε τη συντρόφισσα Νάντια Βαλαβάνη απέναντι στις αήθεις επιθέσεις και εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη και εκτίμησή μας στο πρόσωπό της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης