Θεοδωράκης σε ΣΥΡΙΖΑ: Αφήστε τα εσωκομματικά παιχνίδια και κυβερνήστε

Θεοδωράκης σε ΣΥΡΙΖΑ: Αφήστε τα εσωκομματικά παιχνίδια και κυβερνήστε

«Δεν έχω καταλάβει πού θα μας οδηγήσει ένα εσωκομματικό δημοψήφισμα» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού 

Θεοδωράκης σε ΣΥΡΙΖΑ: Αφήστε τα εσωκομματικά παιχνίδια και κυβερνήστε
«Η χώρα έχει πολύ σημαντικότερα προβλήματα από αυτά με τα οποία ασχολείται σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ερωτώμενος από δημοσιογράφους, μετά το πέρας της συνάντησης του με το προεδρείο της ΓΣΕΕ, για την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για δημοψήφισμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε: «νομίζω ότι δεν είναι πρόβλημα για κανέναν οι εσωκομματικές ισορροπίες στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει ο Πρωθυπουργός να αποφασίσει ότι τον Ιανουάριο εκλέχτηκε πρωθυπουργός της χώρας και όχι πρωθυπουργός ενός τμήματος, ή έστω όλου του ΣΥΡΙΖΑ. Θα πρέπει λοιπόν με τόλμη να κινηθεί και να λύσει τα προβλήματα που έχει αυτή την στιγμή η χώρα και όχι να ασχολούμαστε καθημερινά με το τι θα συμβεί στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ».

Επιπλέον, ο επικεφαλής του Ποταμιού σημείωσε: «Αντιλαμβάνομαι ότι οι στιγμές είναι δύσκολες για τον Αλέξη Τσίπρα. Παρ'όλα αυτά θα πρέπει να επισημάνω ότι οι ηγέτες θα πρέπει να προνοούν και αναρωτιέμαι αν δεν μπορούν να ρυθμίσουν τα ζητήματα που αφορούν τα κόμμα τους πόσο μπορούν να φροντίσουν για τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας; Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως φαίνεται έχει ένα πάθος με τα δημοψηφίσματα αλλά δεν έχω καταλάβει πού θα μας οδηγήσει ένα εσωκομματικό δημοψήφισμα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης