Το Ποτάμι για Παπαγεωργόπουλο: «Άλλη μια πράξη δικαιοσύνης από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ»

Το Ποτάμι για Παπαγεωργόπουλο: «Άλλη μια πράξη δικαιοσύνης από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ»

Η υπεξαίρεση 17,9 εκατομμυρίων ευρώ τιμωρείται πλέον στην Ελλάδα με 29 μήνες φυλακή, σημειώνει το κόμμα στην πολύ σκληρή ανακοίνωσή του

Το Ποτάμι για Παπαγεωργόπουλο: «Άλλη μια πράξη δικαιοσύνης από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ»
Με ειρωνική διάθεση σχολιάζει το Ποτάμι την απόφαση της Δικαιοσύνης να αποφυλακιστεί ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλου, που έχει καταδικαστεί για διαφθορά, και έχει εκτίσει το 1/5 της ποινής του.

«Η υπεξαίρεση 17,9 εκατομμυρίων ευρώ τιμωρείται πλέον στην Ελλάδα με 29 μήνες φυλακή», αναφέρεται στην ανακοίνωση, όπου καταλογίζονται ευθύνες στον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο, αλλά και στην κυβέρνηση συνολικά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 

Κλείσιμο
«Άλλη μια πράξη δικαιοσύνης από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Η υπεξαίρεση 17,9 εκατομμυρίων ευρώ τιμωρείται πλέον στην Ελλάδα με 29 μήνες φυλακή! Άλλη μια μεγάλη επίδοση του κ .Παρασκευόπουλου και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που θα ζήλευαν ακόμη και τριτοκοσμικές χώρες με ανύπαρκτα συστήματα δικαιοσύνης. Ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλος κάνοντας χρήση των διατάξεων του νόμου που ψήφισε η «Πρώτη φορά Αριστερά» και οι άτεγκτοι σύμμαχοί της επιστρέφει από σήμερα στις δουλειές του, έχοντας εκτίσει μόλις το 1/5 από την ποινή των 12 χρόνων που του επέβαλε το δικαστήριο.

Περιμένουμε σύντομα από τον κ. Παρασκευόπουλο τις βελτιώσεις του νόμου που θα επιτρέψουν και σε άλλους επιφανείς καταχραστές δημοσίου χρήματος και μιζαδόρους να βγουν από τις φυλακές και να επιστρέψουν στις δουλειές τους».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης