Πρόεδρος Κυπριακής Βουλής: Αμοιβαία επωφελής λύση για την Ελλάδα, εντός Ευρωζώνης

Πρόεδρος Κυπριακής Βουλής: Αμοιβαία επωφελής λύση για την Ελλάδα, εντός Ευρωζώνης

Εκκληση για εξεύρεση μίας αμοιβαία επωφελούς λύσης στο ζήτημα, η οποία να διασφαλίζει την ενότητα της Ευρωζώνης και τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους ζήτησε, μεταξύ άλλων, ο Γιαννάκης Ομήρου

Πρόεδρος Κυπριακής Βουλής: Αμοιβαία επωφελής λύση για την Ελλάδα, εντός Ευρωζώνης
Μήνυμα ολόθερμης αδελφικής συμπαράστασης στον ελληνικό λαό έστειλε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής Γιαννάκης Ομήρου. Μιλώντας στην Ολομέλεια ο κ. Ομήρου είπε ότι  η Κυπριακή Βουλή επιθυμεί σήμερα να εκφράσει την ολόψυχη και απόλυτη συμπαράστασή της στα όσα τραγικά γεγονότα εκτυλίσσονται στην Ελλάδα.

«Μέσα σε πνεύμα αλληλεγγύης» σημείωσε ο κ. Ομήρου, «οι Ευρωπαίοι εταίροι μας θα πρέπει να προβούν σε εκείνες τις ενέργειες, οι οποίες θα οδηγήσουν θεσμούς και ελληνική κυβέρνηση σε ένα έντιμο συμβιβασμό, ο οποίος θα αποκαταστήσει τη σταθερότητα στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρωζώνη».

Πρόσθεσε ότι «απευθύνουμε σήμερα έκκληση για εξεύρεση μίας αμοιβαία επωφελούς λύσης στο ζήτημα, η οποία να διασφαλίζει την ενότητα της Ευρωζώνης, τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, την κοινωνική συνοχή και να δίνει δυνατότητες επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας, θέτοντάς την σε τροχιά ανάπτυξης».

Κλείσιμο
«Αυτή τη δύσκολη ώρα» κατέληξε «οι σκέψεις μας είναι με τον σκληρά δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό. Του απευθύνουμε μήνυμα ολόθερμης αδελφικής συμπαράστασης».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης