Αχιλλέας Καραμανλής: Η κρίση μετατρέπεται σε εθνική τραγωδία εξαιτίας της κυβέρνησης

Αχιλλέας Καραμανλής: Η κρίση μετατρέπεται σε εθνική τραγωδία εξαιτίας της κυβέρνησης

«Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία της ένταξης της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια και στην υπέρβαση των παλαιών και εθνοκτόνων διχασμών» αναφέρει ο αδερφός του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Αχιλλέας Καραμανλής: Η κρίση μετατρέπεται σε εθνική τραγωδία εξαιτίας της κυβέρνησης
«Η κρίση μετατρέπεται σε εθνική τραγωδία εξαιτίας των δόλιων και διχαστικών επιλογών της κυβέρνησης» υποστηρίζει ο πρώην υπουργός Αχιλλέας Καραμανλής, με ανακοίνωσή του, ενόψει του δημοψηφίσματος της ερχόμενης Κυριακής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, με το εν λόγω δημοψήφισμα, επιχειρείται η υφαρπαγή της ψήφου του ελληνικού λαού ώστε να οδηγηθεί η χώρα εκτός Ευρώπης, μιας οικογένειας για την οποία ο αδερφός του, Κωνσταντίνος Καραμανλής, αφιέρωσε τη ζωή του.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Αχιλλέα Καραμανλή:
Κλείσιμο
«Σωρεία λαθών και των Ευρωπαίων εταίρων μας, οδήγησαν πολλούς συμπολίτες μας στο κοινωνικό και πολιτικό περιθώριο. Όμως σήμερα, η κρίση μετατρέπεται σε εθνική τραγωδία εξαιτίας των δόλιων και διχαστικών επιλογών της κυβέρνησης. Δόλιων γιατί επιχειρείται η υφαρπαγή της ψήφου του ελληνικού λαού ώστε να οδηγηθεί η χώρα εκτός Ευρώπης, παρά το γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία του παραμένει αφοσιωμένη στην κληρονομιά του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Διχαστικών γιατί μια Αριστερά του 3% επιχειρεί να διαιρέσει τον λαό ανάμεσα σε πατριώτες και ξενόδουλους. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής αφιέρωσε τη ζωή του στην υπηρεσία της ένταξης της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια και στην υπέρβαση των παλαιών και εθνοκτόνων διχασμών, που οδηγούν στη φτώχεια και την εθνική ανασφάλεια. Σήμερα επιχειρείται από μια άφρονα κυβέρνηση η ανατροπή αυτών των κατακτήσεων. Την Κυριακή ο ελληνικός λαός, δημοκρατικά και νηφάλια, δεν θα το επιτρέψει. Θα ψηφίσει ΝΑΙ στην Ελλάδα, ΝΑΙ στην Ευρώπη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης