Η Ζωή απέλυσε φωτογράφο της Βουλής γιατί δεν της άρεσε η δουλειά της

Η Ζωή απέλυσε φωτογράφο της Βουλής γιατί δεν της άρεσε η δουλειά της

Διαψεύδει η Πρόεδρος της Βουλής

Η Ζωή απέλυσε φωτογράφο της Βουλής γιατί δεν της άρεσε η δουλειά της
Μια φωτογράφο της Βουλής η οποάι εργαζόταν απλήρωτη απέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν ικανοποιημένη με τη δουλειά της.

Παρά το γεγονός ότι η σύμβασή της είχε λήξει εδώ και έξι μήνες, η φωτογράφος συνέχιζε να εργάζεται απλήρωτη -έπαιρνε 500 ευρώ- καθώς φέρεται να την είχαν διαβεβαιώσει ότι η σύμβασή της θα ανανεωθεί. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα ενημερώθηκε χθες, Τετάρτη, από τον γενικό γραμματέα της Βουλής ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν είναι ευχαριστημένη από την εργασία της και πως για τον λόγο αυτό η σύμβασή της δεν θα ανανεωθεί.

Ενδιαφέρον έχει, πάντως, το γεγονός ότι η Πρόεδρος της Βουλής είχε αναφερθεί τον περασμένο Απρίλιο στην συγκεκριμένη φωτογράφο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που είχε παραχωρήσει για τη σύσταση της Επιτροπής της Αλήθειας του Χρέους.

Κλείσιμο
Η κυρία Κωνσταντοπούλου  είχε αναφέρει πως την στιγμή που η κυβέρνηση έδινε 520 ευρώ την ώρα  στο νομικό επιτελείο της Hogan Lovells, προκειμένου να συνδράμει τη χώρα μας για να διεκδικήσει τις αξιώσεις της έναντι της εταιρείας- διαφθορέα Siemens, η φωτογράφος της Βουλής «έχει μία σύμβαση νομίζω 500 ευρώ το μήνα… και αυτό θέλω να το ακούσει…». 

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί ότι χθες δημοσιογράφοι του Καναλιού της Βουλής απέστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας για τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν το τελευταίο διάστημα...
Διαψεύδει η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Κατηγορηματικά διέψευσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική, που επικαλείται πηγές της προέδρου της Βουλής, αναφορές που κάνουν λόγο για απόλυση φωτογράφου από τη Βουλή υπογραμμίζοντας, μάλιστα, ότι χάρη σε παρέμβαση του σημερινού Γενικού Γραμματέα επιλύθηκε το πρόβλημα της μισθοδοσίας της συγκεκριμένης υπαλλήλου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου εξήγησε ότι όταν ανέλαβε Πρόεδρος της Βουλής η συγκεκριμένη υπάλληλος απασχολούνταν ως «ασκούμενη φωτογράφος», χωρίς να διαθέτει ειδικότητα φωτογράφου και μάλιστα δεν πληρωνόταν διότι η σύμβασή της είχε ήδη λήξει.

Με παρέμβαση, όμως, του Γενικού Γραμματέα, Γιώργου Θαλάσση, η υπάλληλος κατέστη δυνατό να απασχοληθεί στο τομέα της ειδικότητάς της (ψηφιοποίηση) και να επιλυθεί το ζήτημα της μισθοδοσίας της.

Όπως ανέφερε η κυρία Κωνσταντοπούλου, η ίδια η υπάλληλος δηλώνει πλέον «κατευχαριστημένη» με τη λύση που δόθηκε από το Προεδρείο της Βουλής στο εργασιακό καθεστώς της.

Η Πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε, ταυτόχρονα, την απορία της για τα εν λόγω δημοσιεύματα στη συγκεκριμένη συγκυρία «δίχως να έχουν διασταυρωθεί δημοσιογραφικά». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης