Ο Γκλέτσος εξελέγη πρόεδρος της «Τελείας» με ποσοστό 100%!

Ο Γκλέτσος εξελέγη πρόεδρος της «Τελείας» με ποσοστό 100%!

Σε 87 ψήφους ο δήμαρχος Στυλίδας πήρε 87 θετικές ψήφους - Στον χαιρετισμό προς τους συντρόφους του ευχαρίστησε τους συγγενείς του 

Ο Γκλέτσος εξελέγη πρόεδρος της «Τελείας» με ποσοστό 100%!
“Καθώς ερχόμουν προς το συνέδριο, είδα το πατρικό του πατέρα μου και θυμήθηκα έναν άνθρωπο ξεχωριστό για εμένα, στον οποίο θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία, τον παππού μου, τον Αποστόλη. Ήταν ο άνθρωπος που έλεγε τα 'σύκα-σύκα' και τη 'σκάφη-σκάφη'. Πράγμα που συνηθίζουμε και εμείς να λέμε στην Τελεία. Πάντοτε μού έλεγε σε ποια κατάσταση θα φτάσουμε σήμερα. Θέλω επίσης να πω 'ευχαριστώ' και σε ένα άνθρωπο που αγαπώ ιδαιτέρως και επι 48 χρόνια είμαστε σε μια ωφέλιμη κόντρα, τον κ. Ευστάθιο Γκλέτσο και βεβαίως στη μητέρα μου. Με έχετε κάνει ιδιαίτερα ευτυχή. Να ευχαριστήσουμε το Θεό που μας αξίωσε να είμαστε σήμερα εδω».



Κλείσιμο
Αυθόρμητος και συναισθηματικός όπως πάντα, ο Απόστολος Γκλέτσος χαιρέτισε τους συνοδοιπόρους του στο ιδρυτικό συνέδριο της “Τελείας”, οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν σήμερα, Σάββατο 25/4, στην Στυλίδα.

Οι διαδικασίες περιελάμβαναν και ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου με τον δήμαρχο Στυλίδας να συγκεντρώνει και τις 87 ψήφους του 87μελους εκλεκτορικού οργάνου ήτοι το 100%  των ψήφων.

Φίλοι του κόμματος από όλη την Ελλάδα και υποψήφιοι βρέθηκαν από νωρίς στην αίθουσα του ΟΣΚ για να ακούσουν την ομιλία του ιδρυτή Απόστολου Γκλέτσου, να ψηφίσουν το καταστατικό και να εκλέξουν τον αρχηγό του κόμματος.



Οι σύνεδροι επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον κ. Γκλέτσο, με παρατεταμένα χειροκροτήματα και συνθήματα υποστήριξης, ενώ μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν και η μητέρα του. Ανεβαίνοντας στο βήμα ο ιδρυτής της 'Τελείας', φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν και τον βοήθησαν να κερδίσει το στοίχημα.



Όπως είπε ο Απόστολος Γκλέτσος, «σε αυτό τον σύντομο χαιρετισμό, δεν θα μιλήσω πολιτικά, αλλά θα καταθέσω τα συναισθήματά μου, γι' αυτό μας το εγχείρημα. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που είμαστε εδω σήμερα γνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι για όλους εσάς να έρθετε από όλη την Ελλάδα. Θέλω να συνεχίσω ευχαριστώντας αυτούς που ήταν δίπλα μου και με στήριξαν σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα να κατεβούμε σε τόσο γρήγορο χρονικό διάστημα σε πανελλαδικές εκλογές. Ήταν ένα στοίχημα που το κερδίσαμε και σας ευχαριστώ. ».

Πέρα από τις αρχαιρεσίες, θα στηθεί το βράδυ του Σαββάτου ένα μεγάλο γλέντι με λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια, ενώ θα προσφερθεί άφθονο κρασί από του αμπελώνες του συνιδρυτή της “Τελείας”, κ. Βάιου Γκανή.

 










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης