Λαπαβίτσας: Υπάρχει βουλευτής που να πει πως δεν θα ψηφίσει ό,τι κι αν πάει στη Βουλή;

Λαπαβίτσας: Υπάρχει βουλευτής που να πει πως δεν θα ψηφίσει ό,τι κι αν πάει στη Βουλή;

Διευκρινίσεις για τις δηλώσεις του έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στους υπουργούς για τη δουλειά τους

Λαπαβίτσας: Υπάρχει βουλευτής που να πει πως δεν θα ψηφίσει ό,τι κι αν πάει στη Βουλή;
Εξηγήσεις για τη δήλωσή του ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει ό,τι κι αν έρθει στη Βουλή έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας.

«Μα είναι δυνατόν; Υπάρχει βουλευτής που να μπορεί να πει ότι ό,τι και να έρθει στη Βουλή δεν θα το ψηφίσω; Όπως επίσης, υπάρχει βουλευτής που να μπορεί να πει ότι ό,τι και να έρθει στη Βουλή θα το ψηφίσω άκριτα; Ποιος είναι ο ρόλος της Νομοθετικής Εξουσίας τότε;», ανέφερε στον ΑΝΤ1, διευκρινίζοντας τι ακριβώς εννοούσε με όσα είπε την Τετάρτη.

Ο κ. Λαπαβίτσας έβαλε για μια ακόμη φορά «κόκκινη γραμμή» όσον αφορά νέο Μνημόνιο τονίζοντας ότι «η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να δεχθεί νέο μνημόνιο», ενώ παράλληλα εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στη δουλειά που γίνεται από τους υπουργούς.

Κλείσιμο
Αναγνώρισε μάλιστα την «φιλότιμη» προσπάθεια που γίνεται από την ελληνική πλευρά στις διαπραγματεύσεις: «Γίνεται φιλότιμη και φιλόδοξη προσπάθεια να σταθούμε καλά και στα ίσια απέναντι σε πολύ σκληρούς διαπραγματευτές… Γίνεται μια προσπάθεια να βρεθούν έσοδα χωρίς να μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις, χωρίς να ληφθούν δηλαδή μέτρα τέτοια, που έχουν ρημάξει τον κόσμο. Και γίνεται μια προσπάθεια να βελτιωθεί ο φοροσυλλεκτικός μηχανισμός».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης