Ο Τάσος Κορωνάκης νέος γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Τάσος Κορωνάκης νέος γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

64 ψήφους συγκέντρωσε ο Αλέκος Καλύβης που προτάθηκε από την Αριστερή Πλατφόρμα - Ο 39χρονος κ. Κορωνακης ήταν η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για το αξίωμα, από το οποίο αποχώρησε ο Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος έχει εκλεγεί βουλευτής

Ο Τάσος Κορωνάκης νέος γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ
Με 102 ψήφους έναντι 64 του εκλεκτού της αριστερής πλατφόρμας Αλεκου Καλυβη, ο Τάσος Κορωνακης εξελέγη νέος γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, στην ψηφοφορία που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής. Ο 39χρονος κ. Κορωνακης ηταν η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για το αξίωμα, απο το οποιο αποχώρησε ο Δημήτρης Βίτσας, ο οποιος εχει εκλεγεί βουλευτής.

Στην ένδεκα μέλη πολιτική γραμματεία του κομματος η προεδρική πλειοψηφική πτέρυγα εξέλεξε έξι μέλη, η αριστερη πλατφόρμα τέσσερα και η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας ενα.

Από την πλειοψηφία εκλέχθηκαν οι Ρανια Σβιγκου και Χριστοφορος Παπαδόπουλος (απο 60 ψήφους), ο Νασος ηλιοπουλος με 58, ο Πάνος Λάμπρου με 55 και οι Γιαννης Μπουρνούς και Παναγιώτης Ρηγας με 50

Από την πλατφόρμα εξελέγησαν οι Σόφη Παπαδόγιαννη με 56, ο Στάθης Λεωτσακος με 51, Αλέκος Καλυβης με 49 και ο Αντώνης Νταβανελος με 47.

Απο την ΚΟΕ εξελέγη ο Ρούντι Ρινάλντι με 20 ψήφους.
Κλείσιμο











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης