Παραιτήθηκε από την ΔΗΜΑΡ ο εκπρόσωπος Τύπου Χρήστος Μαχαίρας

Παραιτήθηκε από την ΔΗΜΑΡ ο εκπρόσωπος Τύπου Χρήστος Μαχαίρας

«Μοχθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ανάληψη, έναντι του κόσμου της ανανεωτικής Αριστεράς, της ευθύνης που μου αναλογεί, είναι δεδομένη και οφειλόμενη» αναφέρει στην ανακοίνωσή του

Παραιτήθηκε από την ΔΗΜΑΡ ο εκπρόσωπος Τύπου Χρήστος Μαχαίρας
Την παραίτησή του από το γραφείο Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς ανακοίνωσε ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Μαχαίρας. Είχε αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου πριν από ένα χρόνο, μετά την αποχώρηση από τη θέση αυτή του Ανδρέα Παπαδόπουλου. Ο κ. Μαχαίρας θα παραμείνει στη Δημοκρατική Αριστερά και θα εξακολουθήσει να είναι μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, καθώς η αποχώρησή του δεν οφείλεται σε πολιτική διαφωνία.

Η ανακοίνωση του κ. Μαχαίρα έχει ως εξής:

«Θεωρώντας ότι ένας κύκλος έκλεισε, ενημέρωσα τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς ότι δεν θα συνεχίσω να ασκώ καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου του κόμματος. Ανέλαβα τη συγκεκριμένη θέση πριν ένα χρόνο ακριβώς. Μοιράστηκα με τους ανθρώπους της ΔΗΜΑΡ κοινές αγωνίες, χαρές και λύπες. Μοχθήσαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ανάληψη, έναντι του κόσμου της ανανεωτικής Αριστεράς, της ευθύνης που μου αναλογεί, είναι δεδομένη και οφειλόμενη. 
Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε. Η παραμονή δίπλα του ήταν σχολείο πολιτικής ηθικής.
Κλείσιμο

Ο σεβασμός, η εκτίμηση και η αγάπη που τρέφω για τον Φώτη Κουβέλη δεν χωρούν σε καμία πολιτική σχέση».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης