Τσίπρας: Νίκη καθαρή για να σταθεί ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους δανειστές

Τσίπρας: Νίκη καθαρή για να σταθεί ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους δανειστές

Αναφέρθηκε στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, χαρακτηρίζοντας την «έγκλημα», ενώ δεσμεύθηκε πως ο ΣΥΡΙΖΑ «θα χαλάσει το πάρτι των συμφερόντων»

Τσίπρας: Νίκη καθαρή για να σταθεί ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους δανειστές
Μια  νίκη «καθαρή» και «αναμφισβήτητη» η οποία θα δώσει τη δυνατότητα στον ΣΥΡΙΖΑ να σταθεί απέναντι στους δανειστές, στις αγορές, στους θιασώτες της λιτότητας, στους ισχυρούς του κόσμου, «με το κύρος και το ανάστημα που μόνο η λαϊκή στήριξη χαρίζει», ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας από τους πολίτες, μιλώντας το βράδυ του Σαββάτου από την Κοζάνη.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ περί χρηματισμού, λέγοντας πως «έπραξε το καθήκον του» και ζήτησε από τη Δικαιοσύνη «να κινηθεί ταχύτατα για βγούμε από το βούρκο».

Παράλληλα, όμως, στις δηλώσεις του από την Κοζάνη ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, χαρακτηρίζοντας την «έγκλημα», ενώ δεσμεύθηκε πως ο ΣΥΡΙΖΑ «θα χαλάσει το πάρτι των συμφερόντων».
Κλείσιμο

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα χαλάσει το πάρτι των συμφερόντων στην ΔΕΗ που την θέλουν ιδιωτική», είπε και πρόσθεσε ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θέλει στρατηγικά δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης