Γιαταγάνα: «Ο Αποστολόπουλος είναι ακόμα συνεργάτης του Καμμένου»

Γιαταγάνα: «Ο Αποστολόπουλος είναι ακόμα συνεργάτης του Καμμένου»

«Μου τηλεφώνησε τον Οκτώβριο και μου ζητούσε να γυρίσω στους ΑΝΕΛ» δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής - «Επικοινώνησε για να με μεταπείσει και ο πατέρας του Καμμένου» - «Το κινητό μου στη διάθεση των Αρχών» - Αντίδραση Καμμένου μέσω Διαδικτύου: «Ενεργοποιούνται τα εν υπνώσει μαξιλάρια»

Γιαταγάνα: «Ο Αποστολόπουλος είναι ακόμα συνεργάτης του Καμμένου»
Ανατροπή των έως τώρα δεδομένων δημιουργεί η αποκάλυψη της κυρίας Χρυσούλας Γιαταγάνα ότι τον περασμένο Οκτώβριο της τηλεφώνησε ο κ. Γιώργος Αποστολόπουλος και της ζήτησε να επιστρέψει στους Ανεξάρτητους Ελληνες.

Η ανεξάρτητη βουλευτής, προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ, σε συνομιλία της με δημοσιογράφους είπε ότι τον κ. Αποστολόπουλο τον γνώρισε ως συνεργάτη του  κ Πάνου Καμμένου. Σε ερώτηση  για το ποια είναι η άποψή της για τον συνεργάτη του προέδρου είπε «έχω δικάσει πολλούς απατεώνες και αυτόν εγω δεν τον εκτιμούσα». 

Σε άλλη ερώτηση για το αν ο κ. Αποστολόπουλος αποχώρησε από το περιβάλλον Καμμένου είπε «ποιος σας στο είπε αυτό; Εκεί είναι ακόμα».

Κλείσιμο
Στην παρατήρηση των δημοσιογράφων ότι ο κ. Καμμένος ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως ο κ. Αποστολόπουλος έχει αποχωρήσει από το κόμμα το περασμένο καλοκαίρι επανήλθε λέγοντας «δεν ισχύει. Εϊναι ακόμα εκεί. Για να καταλάβετε ο κ. Αποστολόπουλος με πήρε τηλέφωνο τον περασμένο Οκτώβριο και μου ζήτησε να επιστρέψω στους Ανεξάρτητους Ελληνες. Του απάντησα "αντε πήγαινε από ‘δω"».

Αναφορικά με το επίμαχο υλικό που εμφανίζει το διάλογο Χαϊκάλη - Αποστολόπουλου, είπε ότι δεν μπορεί να το σχολιάσει γιατί είναι «απόσπασμα και μοντάζ». Ωστόσο εκτίμησε ότι μπορεί να ισχύουν όλα τα ενδεχόμενα ακόμα και «να είναι στημένη η δουλειά».

Ζήτησε τέλος από την δικαιοσύνη να σπεύσει για την σύνταξη του πορίσματος καθώς δεν μπορεί να γίνει η ψηφοφορία της Τρίτης για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας με αυτό το κλίμα.

Για να αποδείξει, δε, τα λεγόμενά της, είπε ότι είχε επικοινωνήσει μαζί της, για να την μεταπείσει και να γυρίσει στους ΑΝΕΛ, και ο πατέρας του Πάνου Καμμένου, Ηλίας, ενώ έθεσε το κινητό της τηλέφωνο στη διάθεση των Αρχών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης